TAKSİCİLER BİRBİRİNE GİRDİ. 3 ÖLÜ 1 YARALI

Türkiye 26.09.2020 - 15:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1516+ kez okundu.
 

TAKSİCİLER BİRBİRİNE GİRDİ. 3 ÖLÜ 1 YARALI

Taksiciler birbirine girdi: 3 ölü İstanbul Esenyurt'ta taksi durağı önünde çıkan silahlı, sopalı kavgada 4 kişi pompalı tüfekle vurularak, ağır yaralandı. Tedavi altına alınan 4 yaralıdan 3'ü öldü. Olay saat 10.00’da Esenyurt Meydanı’nda meydana geldi. İddiaya göre aralarında daha önceden yolcu alma yüzünden husumet bulunan taksiciler durak önünde kavga etti. İKİSİ ÖLDÜ, BİRİ AĞIR YARALI Silah ve sopaların kullanıldığı kavgada bir kişi pompalı tüfekle 4 kişiyi vurdu. Saldırgan silahı da olay yerinde bırakarak kaçtı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan 3 kişiden Sinan Öztürk ve Yavuz , Cengiz Dayanmaz kardeşler öldü. Diğer yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. KAVGA ANLARI KAMERADA Öte yandan silahlı kavga anı ve çevrede yaşanan panik güvenlik kamerası ile bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde elinde silah olan kişiyi engellemeye çalışan biri yer alıyor. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredekiler panikle kaçışıyor. Bir kişinin yerde yaralı olarak yattığı görülüyor. Meydandakiler kendilerini korumak için siper alıyor.

Taksiciler birbirine girdi: 3 ölü


İstanbul Esenyurt'ta taksi durağı önünde çıkan silahlı, sopalı kavgada 4 kişi pompalı tüfekle vurularak, ağır yaralandı. Tedavi altına alınan 4 yaralıdan 3'ü öldü.


Olay saat 10.00’da Esenyurt Meydanı’nda meydana geldi. İddiaya göre aralarında daha önceden yolcu alma yüzünden husumet bulunan taksiciler durak önünde kavga etti.


İKİSİ ÖLDÜ, BİRİ AĞIR YARALI


Silah ve sopaların kullanıldığı kavgada bir kişi pompalı tüfekle 4 kişiyi vurdu. Saldırgan silahı da olay yerinde bırakarak kaçtı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan 3 kişiden Sinan Öztürk ve Yavuz , Cengiz Dayanmaz kardeşler öldü. Diğer yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.


KAVGA ANLARI KAMERADA


Öte yandan silahlı kavga anı ve çevrede yaşanan panik güvenlik kamerası ile bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde elinde silah olan kişiyi engellemeye çalışan biri yer alıyor. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredekiler panikle kaçışıyor. Bir kişinin yerde yaralı olarak yattığı görülüyor. Meydandakiler kendilerini korumak için siper alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi