Süper Ligde 2 Teknik Direktör daha gitti.

Spor 12.11.2019 - 21:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2502+ kez okundu.
 

Süper Ligde 2 Teknik Direktör daha gitti.

Antalyaspor'da Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı   Süper Lig'de Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz istifa etti. Kırmızı-beyazlı kulüp de 50 yaşındaki teknik adamla karşılıklı olarak anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Ankaragücü, Mustafa Kaplan’ı açıkladı Metin Diyadin ile yollarını ayıran Ankaragücü, sezona Gençlerbirliği'nde başlayan ardından ayrılan teknik direktör Mustafa Kaplan ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Antalyaspor'da Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı
 

Süper Lig'de Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz istifa etti. Kırmızı-beyazlı kulüp de 50 yaşındaki teknik adamla karşılıklı olarak anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.


Ankaragücü, Mustafa Kaplan’ı açıkladı


Metin Diyadin ile yollarını ayıran Ankaragücü, sezona Gençlerbirliği'nde başlayan ardından ayrılan teknik direktör Mustafa Kaplan ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi