Şükür Köse sanki cezalandırılırcasına görevden alınıyor.

Eğitim 05.10.2019 - 16:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3776+ kez okundu.
 

Şükür Köse sanki cezalandırılırcasına görevden alınıyor.

Ahmet Metin Genç'ten Şükür Köse açıklaması; "Çok çelişkili ve manidar" Başkan Ahmet Metin Genç Şükür Köse'nin görevden alınması ile ilgili konuştu. Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’nin görevden alınması üzerine yaptığı açıklamada "çok çelişkili ve manidar bir tasarruftur." dedi. Başkan Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’nin görevden alınması ile ilgili şunları söyledi: “Dört yıl önceki merkezi sınavlarda Türkiye 38’incisi olan Trabzon'umuz, 2016 yılında 23’üncülüğe, 2017 yılında ise Türkiye 7’nciliğine kadar yükselmişti. Geçtiğimiz yıl ise zirvede yer almanın haklı mutluluğunu yaşamıştık. Şehrimizde, eğitimde beş yılda 38’inci sıradan 1’inci sıraya yükselmemizde büyük emeği olan, eğitim camiamız adına göstermiş olduğu tüm gayret ve çabalar takdire şayan olan Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şükür Köse sanki cezalandırılırcasına görevden alınıyor.  Bu alınan karar eğitim adına çok çelişkili ve manidar bir tasarruftur. Böyle yanlış kararlarla bir yere varılamayacağı muhakkaktır. Yanlış bir karardan dönmenin de bir erdem olduğu düşüncesiyle Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un durumu yeniden değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum.”

Ahmet Metin Genç'ten Şükür Köse açıklaması; "Çok çelişkili ve manidar"


Başkan Ahmet Metin Genç Şükür Köse'nin görevden alınması ile ilgili konuştu.


Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’nin görevden alınması üzerine yaptığı açıklamada "çok çelişkili ve manidar bir tasarruftur." dedi.


Başkan Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’nin görevden alınması ile ilgili şunları söyledi:


“Dört yıl önceki merkezi sınavlarda Türkiye 38’incisi olan Trabzon'umuz, 2016 yılında 23’üncülüğe, 2017 yılında ise Türkiye 7’nciliğine kadar yükselmişti. Geçtiğimiz yıl ise zirvede yer almanın haklı mutluluğunu yaşamıştık.


Şehrimizde, eğitimde beş yılda 38’inci sıradan 1’inci sıraya yükselmemizde büyük emeği olan, eğitim camiamız adına göstermiş olduğu tüm gayret ve çabalar takdire şayan olan Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şükür Köse sanki cezalandırılırcasına görevden alınıyor. 


Bu alınan karar eğitim adına çok çelişkili ve manidar bir tasarruftur. Böyle yanlış kararlarla bir yere varılamayacağı muhakkaktır. Yanlış bir karardan dönmenin de bir erdem olduğu düşüncesiyle Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un durumu yeniden değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi