Suç örgütü operasyonu: 7 gözaltı

Karadeniz 18.06.2020 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2096+ kez okundu.
 

Suç örgütü operasyonu: 7 gözaltı

SAMSUN'un Bafra ilçesinde suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları iddiasıyla 7 kişi gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ve Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, suç işlemek amacıyla örgüt kurulduğu ihbarı üzerine operasyon düzenledi.   4 ayrı adrese düzenlenen baskında silah ve mühimmat imal ve ticareti yaptıkları iddiasıyla R.V.K., M.B., G.A., Y.B. ve A.B. gözaltına aldı. Şüphelilerle birlikte 7,62 mm çapında G3 piyade tüfeği mermisi, 5,56 mm çapında HK-33 piyade tüfeği mermisi, 45 tabanca mermisi, oluklu ve testereli kasatura bıçak, kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şüphelilerle bağlantılı olduğu iddia edilen Z.Ş. ve B.Ş. de gözaltına alındı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 3'ü ses ve gaz tabancalarından namluları değiştirilerek yapılmış 4 tabanca ve 3 ses ve gaz tabancası ele geçirildi. Gözaltında alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesi’ne sevk edildi.  

SAMSUN'un Bafra ilçesinde suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları iddiasıyla 7 kişi gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ve Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, suç işlemek amacıyla örgüt kurulduğu ihbarı üzerine operasyon düzenledi.

 

4 ayrı adrese düzenlenen baskında silah ve mühimmat imal ve ticareti yaptıkları iddiasıyla R.V.K., M.B., G.A., Y.B. ve A.B. gözaltına aldı. Şüphelilerle birlikte 7,62 mm çapında G3 piyade tüfeği mermisi, 5,56 mm çapında HK-33 piyade tüfeği mermisi, 45 tabanca mermisi, oluklu ve testereli kasatura bıçak, kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şüphelilerle bağlantılı olduğu iddia edilen Z.Ş. ve B.Ş. de gözaltına alındı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 3'ü ses ve gaz tabancalarından namluları değiştirilerek yapılmış 4 tabanca ve 3 ses ve gaz tabancası ele geçirildi. Gözaltında alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesi’ne sevk edildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi