Sözlü anlaşma tamam gibi.Oynamak istediği takımı açıkladı

Spor 03.06.2019 - 16:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2200+ kez okundu.
 

Sözlü anlaşma tamam gibi.Oynamak istediği takımı açıkladı

Fenerbahçe'nin de transfer gündemindeki Vedat Muriç, A Spor'a yaptığı açıklamada Galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi. Süper Lig''de sezonun da sona ermesiyle transfer gündemi de ısınmaya başladı. Adı en çok transfer haberlerine karışan isimlerin başında ise Çaykur Rizespor'd forma giyen Vedat Muriç var. Fenerbahçe'nin transfer listesine aldığı, daha sonra Galatasaray'ın da ilgilenmeye başladığı Vedat Muriç, A Spor'a özel açıklama yaptı. 25 yaşındaki Kosovalı forvet, açıklamasında "Galatasaray'da oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan, daha önce 2,5 milyon euro teklif yapan Galatasaray'ın teklifini 500 bin euro daha artırarak 3 milyon euro'ya yükselttiği, yanında bir de oyuncu teklif ettiği ve taraflar arasında sözlü anlaşma sağlandığı öğrenildi. .

Fenerbahçe'nin de transfer gündemindeki Vedat Muriç, A Spor'a yaptığı açıklamada Galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi.


Süper Lig''de sezonun da sona ermesiyle transfer gündemi de ısınmaya başladı.


Adı en çok transfer haberlerine karışan isimlerin başında ise Çaykur Rizespor'd forma giyen Vedat Muriç var.


Fenerbahçe'nin transfer listesine aldığı, daha sonra Galatasaray'ın da ilgilenmeye başladığı Vedat Muriç, A Spor'a özel açıklama yaptı. 25 yaşındaki Kosovalı forvet, açıklamasında "Galatasaray'da oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.


Öte yandan, daha önce 2,5 milyon euro teklif yapan Galatasaray'ın teklifini 500 bin euro daha artırarak 3 milyon euro'ya yükselttiği, yanında bir de oyuncu teklif ettiği ve taraflar arasında sözlü anlaşma sağlandığı öğrenildi.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi