Sokakta oynarken tabancayla vurulan çocuk ağır yaralandı

Karadeniz 13.04.2019 - 10:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1307+ kez okundu.
 

Sokakta oynarken tabancayla vurulan çocuk ağır yaralandı

SAMSUN’un Tekkeköy ilçesinde, arkadaşlarıyla top oynayan R.K.(11), kimliği belirsiz kişi tarafından tabanca ile açılan ateş sonucu vurularak ağır yaralandı. Olay, saat 23.45 sıralarında Tekkeköy ilçesine bağlı Cinik Mahallesi Cami Sokak'ta meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte sokakta top oynayan R.K., bir anda kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, R.K.’nın kalçasının üst kısmından tabanca ile açılan ateş sonucu vurulduğunu belirledi. R.K., ambulansla OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. R.K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili cinayet bürosu ekiplerince soruşturma başlatıldı.   

SAMSUN’un Tekkeköy ilçesinde, arkadaşlarıyla top oynayan R.K.(11), kimliği belirsiz kişi tarafından tabanca ile açılan ateş sonucu vurularak ağır yaralandı.

Olay, saat 23.45 sıralarında Tekkeköy ilçesine bağlı Cinik Mahallesi Cami Sokak'ta meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte sokakta top oynayan R.K., bir anda kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, R.K.’nın kalçasının üst kısmından tabanca ile açılan ateş sonucu vurulduğunu belirledi. R.K., ambulansla OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. R.K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili cinayet bürosu ekiplerince soruşturma başlatıldı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi