SOĞUK HAVA RİZE'YE KAR GETİRDİ

Rize 23.05.2020 - 10:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2733+ kez okundu.
 

SOĞUK HAVA RİZE'YE KAR GETİRDİ

Meteorolojinin belirttiği soğuk havanın etkisine giren bölgemizde yüksek kısımlarda bulunan yerlerde kar yağışı başladı.     İkizdere ilçesine bağlı Petran Yaylası ile Güneysu ilçesine bağlı Handüzü Yaylası beyaza büründü. Yaylalarda hava sıcaklığı 2 derece olarak ölçüldü. Rize'nin İkizdere ilçesinde Cimil, Anzer Meşe köylerde etkili olmayan kar yağışı başladı. Petran-Garzavan yaylada bayramını geçirmek için çıktığını söyleyen Zandali Tığcı yaylaya geldiğimde hava güzeldi. Bu akşam kar yağışı başladı ve yayla Mayıs ayının son günlerinde beyaza büründü. Hava sıcaklığı da çok düştü, daha önce kaldırdığımız sobayı ısınmak için yeniden yakmaya başladuık. Etkili olmayan kar kalınlığı 3-5 cm.cıvarında’ dedi.  

Meteorolojinin belirttiği soğuk havanın etkisine giren bölgemizde yüksek kısımlarda bulunan yerlerde kar yağışı başladı.

   
İkizdere ilçesine bağlı Petran Yaylası ile Güneysu ilçesine bağlı Handüzü Yaylası beyaza büründü. Yaylalarda hava sıcaklığı 2 derece olarak ölçüldü.



Rize'nin İkizdere ilçesinde Cimil, Anzer Meşe köylerde etkili olmayan kar yağışı başladı. Petran-Garzavan yaylada bayramını geçirmek için çıktığını söyleyen Zandali Tığcı yaylaya geldiğimde hava güzeldi. Bu akşam kar yağışı başladı ve yayla Mayıs ayının son günlerinde beyaza büründü. Hava sıcaklığı da çok düştü, daha önce kaldırdığımız sobayı ısınmak için yeniden yakmaya başladuık. Etkili olmayan kar kalınlığı 3-5 cm.cıvarında’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi