SİVİL TOPLUMDA GENÇLİK ÇALIŞTAYI ÇAYELİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

28.12.2019 - 18:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2311+ kez okundu.
 

SİVİL TOPLUMDA GENÇLİK ÇALIŞTAYI ÇAYELİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çayeli Gençlik Derneğinin İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Tarafından desteklenen Rize Sivil Toplum Geliştirme Merkezi Projesi Kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi İş birliği ile Sivil Toplumda Gençlik Konulu Çalıştay Çayeli Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza SARUHAN , ve çeşitli kurumlarda görev yapan müdürlerin  katılımı ile Çayeli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda Gerçekleşti. İki bölümden oluşan Çalıştay da ilk bölümde Panel kısmı Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK 'ün Moderatörlüğünde, Fen Edebiyat Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Gül MÜKERREM ÖZTÜRK, İktisadi ve idari Bilimler Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Bekir GÜZEL ve Eğitim Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Nermin KARABACAK’ın sivil toplum kuruluşlarının geçmişi, Avrupa’daki örnekleri ve sivil toplum çalışmaları konularındaki sunumlarıyla gerçekleşti. Çayeli Gençlik Derneği Başkanı ve aynı zaman da Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu Koordinatörü Vatan KARAKAŞ da katılımcıları hem Rize’de yürütülen sivil toplum Çalışmaları hem de İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen Rize sivil Toplum Geliştirme Merkezi Projesi hakkında Bilgiler verdi. Programın ikinci kısmında gençlik alanında faaliyet yürüten sivil toplum temsilcileri ve gönüllülerin katılımı Çalıştay kısmı gerçekleştirildi. Program panelde ve çalıştayda görev alan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin hocalarına hediye ve katılımcılara belge takdimi ile son buldu.

Çayeli Gençlik Derneğinin İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Tarafından desteklenen Rize Sivil Toplum Geliştirme Merkezi Projesi Kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi İş birliği ile Sivil Toplumda Gençlik Konulu Çalıştay Çayeli Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza SARUHAN , ve çeşitli kurumlarda görev yapan müdürlerin  katılımı ile Çayeli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda Gerçekleşti.


İki bölümden oluşan Çalıştay da ilk bölümde Panel kısmı Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK 'ün Moderatörlüğünde, Fen Edebiyat Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Gül MÜKERREM ÖZTÜRK, İktisadi ve idari Bilimler Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Bekir GÜZEL ve Eğitim Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Nermin KARABACAK’ın sivil toplum kuruluşlarının geçmişi, Avrupa’daki örnekleri ve sivil toplum çalışmaları konularındaki sunumlarıyla gerçekleşti.


Çayeli Gençlik Derneği Başkanı ve aynı zaman da Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu Koordinatörü Vatan KARAKAŞ da katılımcıları hem Rize’de yürütülen sivil toplum Çalışmaları hem de İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen Rize sivil Toplum Geliştirme Merkezi Projesi hakkında Bilgiler verdi.


Programın ikinci kısmında gençlik alanında faaliyet yürüten sivil toplum temsilcileri ve gönüllülerin katılımı Çalıştay kısmı gerçekleştirildi. Program panelde ve çalıştayda görev alan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin hocalarına hediye ve katılımcılara belge takdimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi