Sırakayalar Şelalesi ziyaretçilerini bekliyor

Karadeniz 29.05.2019 - 13:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1924+ kez okundu.
 

Sırakayalar Şelalesi ziyaretçilerini bekliyor

BAYBURT’ta, Kopuz deresi üzerinde 20 metreden dökülen Sırakayalar Şelalesi, yeni sezonda ziyaretçilerini bekliyor. Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgeleri arasında, tarihi İpekyolu güzergâhında bulunan Bayburt'ta, doğa turizmi açısından yörenin önemli doğal alanları arasında yer alan Sarıkayalar Şelalesi, ilgi görüyor. Kent merkezine 16 kilometre uzaklıktaki şelale, ilkbahar ve yaz aylarında doğaseverleri, buz gibi suyu ve doğal güzellikleriyle karşılıyor. Şelale yeni turizm sezonunda ziyaretçilerini bekliyor.   Sarıkayalar Şelalesi’ni görmek için gelen Mustafa Çelik, "Burası gerçekten bir doğa harikası, yakın zamana kadar yolları yoktu. Yollar yapıldıktan sonra buraya ziyaretçi akını oldu. Bayburt’ta oturmama rağmen ben bile son yıllarda buraya gelebildim. Tam gezilip görülecek yer” dedi. Mahmut Alan da doğal güzelliklerin Bayburt için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Burada bir şelale olduğunu yeni öğrendik. Bayburt için çok güzel bir yer. Bayburt küçük bir şehir ama böyle detaylar bizim için çok önemli. Biz de bunu duyar duymaz geldik. Tüm doğaseverleri buraya davet ediyorum” diye konuştu. İrem Cantürk ise, “Güzel bir yer olduğunu duyduk, arkadaşlarımızla geldik. Herkese gelmelerini tavsiye ediyorum, güzel bir yer” ifadelerini kullandı. 

BAYBURT’ta, Kopuz deresi üzerinde 20 metreden dökülen Sırakayalar Şelalesi, yeni sezonda ziyaretçilerini bekliyor. Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgeleri arasında, tarihi İpekyolu güzergâhında bulunan Bayburt'ta, doğa turizmi açısından yörenin önemli doğal alanları arasında yer alan Sarıkayalar Şelalesi, ilgi görüyor. Kent merkezine 16 kilometre uzaklıktaki şelale, ilkbahar ve yaz aylarında doğaseverleri, buz gibi suyu ve doğal güzellikleriyle karşılıyor. Şelale yeni turizm sezonunda ziyaretçilerini bekliyor.

 

Sarıkayalar Şelalesi’ni görmek için gelen Mustafa Çelik, "Burası gerçekten bir doğa harikası, yakın zamana kadar yolları yoktu. Yollar yapıldıktan sonra buraya ziyaretçi akını oldu. Bayburt’ta oturmama rağmen ben bile son yıllarda buraya gelebildim. Tam gezilip görülecek yer” dedi. Mahmut Alan da doğal güzelliklerin Bayburt için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Burada bir şelale olduğunu yeni öğrendik. Bayburt için çok güzel bir yer. Bayburt küçük bir şehir ama böyle detaylar bizim için çok önemli. Biz de bunu duyar duymaz geldik. Tüm doğaseverleri buraya davet ediyorum” diye konuştu. İrem Cantürk ise, “Güzel bir yer olduğunu duyduk, arkadaşlarımızla geldik. Herkese gelmelerini tavsiye ediyorum, güzel bir yer” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi