Sinop'ta kayıp balıkçının boş teknesine ulaşıldı

Güncel 22.05.2019 - 15:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2553+ kez okundu.
 

Sinop'ta kayıp balıkçının boş teknesine ulaşıldı

BOŞ TEKNESİNE ULAŞILDI   Sinop'un Kumkapı sahili açıklarında bu sabah kaybolan balıkçı Suat Öztuğrul’un 'Suat' isimli teknesi Adabaşı açıklarında bulundu. Kayıp balıkçıyı bulmak için Sahil Güvenlik ve AFAD ekipleriyle deniz polisinin yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. Çalışmalara ayrıca bir Sahil Güvenlik helikopteri de katılıyor. 

BOŞ TEKNESİNE ULAŞILDI

 

Sinop'un Kumkapı sahili açıklarında bu sabah kaybolan balıkçı Suat Öztuğrul’un 'Suat' isimli teknesi Adabaşı açıklarında bulundu. Kayıp balıkçıyı bulmak için Sahil Güvenlik ve AFAD ekipleriyle deniz polisinin yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. Çalışmalara ayrıca bir Sahil Güvenlik helikopteri de katılıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi