SENİ SEVİYORUZ AMA SEN DEN TEKNİK ADAM OLMAZ

Spor 18.02.2020 - 20:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1983+ kez okundu.
 

SENİ SEVİYORUZ AMA SEN DEN TEKNİK ADAM OLMAZ

Rizespor kendini zorla ateş çemberine  atarak  ateşle  oynamaya başladı...Büyük umutlar ile gitmiş olduğu Antep deplasmanından    çok kötü oynayarak eli boş  dönen  ekibimiz de tehlike  çanları çalmaya başladı..Rakibi karşısında ilk yarı da  biraz direnen  konuk takım  ikinci yarıda  sefillleri oynayınca  daha farklı kaybedeceği maç dan  iki golle dönmüş oldu..                        Şimdi sormalı..?  hey ulema İsmail kartal hoca  bu takım geçen  hafta Göztepe maçını niye ertelendi veya ertelettiniz... Bugün kü teknolojide hava raporları  bir ay önceden ne olacağı tahmin edilirken siz neden biir gün daha önce den İzmir'e gitmediniz..  Hadi onu da bırakın neden bu takımı  Adanaya kampa aldınız..aldınız da ne oldu... Maç dan sonra vermiş olduğunuz demeçler tam bir komedi.. bize ara tatil yaramadı... iyi hazırlanamadık...miş da miş..... masala devam...                   Bu maçın taktiği  olmaz hele İsmail kartalın olduğu  bir yerde siz bu takım için oyun şablonu,oyun taktiği ,sahaya diziliş, oyunu okuma  ,oyuncu değişikliklerinde  taktiksel hamleler bu güne kadar olmadığı gibi  bundan sonra da bir şey beklememiz hayal olur. Her maç da farklı bir kadro..onun yanın da yanlış oyuncu tercihleri.. Allah aşkına şu  yeni alınan oyuncu  Fernandes  geçen Beşiktaş maçında çok kötüydü. bu maç da takımı yıkan oyuncu oldu..haftalardır yan yana iyi kötü iyi bir ikili olan Aborhoun ile Talbi ikilisini niye bozuyorsun..Göndermiş olduğun Attamah ile yunanlı stoper  bu  yeni alınan oyuncudan daha mi kötüydü.. Ara transfer ne için yapılır takıma  katkı yapan oyuncular olsun diye... peki  Skoda  dışın da diğer oyuncular nerede  ve niye kadro da yok..Benim sistemim  önce defans diyorsun  tamam diyeceğimiz yok...peki  bu takım topu kaptığı zaman neden yine ısrarla geriye oynuyor da hucuma  çıkmıyor.. Bu takım nasıl gol atacak  kendi sahanda böyle dışarıda aynı taktik ile  sezon başın dan bu yana oynamak da neden ısrar ediyorsun..Bu Ç.Rizespor deneme tahtasımı senin için..                       Sayın İsmail  hocam lütfen kişiliğine  saygımız var, senii buraya birileri de göndermiş onu da biliyoruz..ama geleceğin için  lütfen istifa et ve git...Bu camia artık seni kaldıramıyor..sen bu takımı  lig de de tutsan beş maç üst üste de kazansan bu iş senin işin  değil...Zorla da olsa bir yere kadar durur biir insan..SENİ SEVİYORUZ AMA SEN DEN TEKNİK ADAM OLMAZ..                        HASAN KARAAHMETOĞLU

Rizespor kendini zorla ateş çemberine  atarak  ateşle  oynamaya başladı...Büyük umutlar ile gitmiş olduğu Antep deplasmanından    çok kötü oynayarak eli boş  dönen  ekibimiz de tehlike  çanları çalmaya başladı..Rakibi karşısında ilk yarı da  biraz direnen  konuk takım  ikinci yarıda  sefillleri oynayınca  daha farklı kaybedeceği maç dan  iki golle dönmüş oldu..
                      

Şimdi sormalı..?  hey ulema İsmail kartal hoca  bu takım geçen  hafta Göztepe maçını niye ertelendi veya ertelettiniz... Bugün kü teknolojide hava raporları  bir ay önceden ne olacağı tahmin edilirken siz neden biir gün daha önce den İzmir'e gitmediniz..  Hadi onu da bırakın neden bu takımı  Adanaya kampa aldınız..aldınız da ne oldu... Maç dan sonra vermiş olduğunuz demeçler tam bir komedi.. bize ara tatil yaramadı... iyi hazırlanamadık...miş da miş..... masala devam...
                 

Bu maçın taktiği  olmaz hele İsmail kartalın olduğu  bir yerde siz bu takım için oyun şablonu,oyun taktiği ,sahaya diziliş, oyunu okuma  ,oyuncu değişikliklerinde  taktiksel hamleler bu güne kadar olmadığı gibi  bundan sonra da bir şey beklememiz hayal olur. Her maç da farklı bir kadro..onun yanın da yanlış oyuncu tercihleri.. Allah aşkına şu  yeni alınan oyuncu  Fernandes  geçen Beşiktaş maçında çok kötüydü. bu maç da takımı yıkan oyuncu oldu..haftalardır yan yana iyi kötü iyi bir ikili olan Aborhoun ile Talbi ikilisini niye bozuyorsun..Göndermiş olduğun Attamah ile yunanlı stoper  bu  yeni alınan oyuncudan daha mi kötüydü.. Ara transfer ne için yapılır takıma  katkı yapan oyuncular olsun diye... peki  Skoda  dışın da diğer oyuncular nerede  ve niye kadro da yok..Benim sistemim  önce defans diyorsun  tamam diyeceğimiz yok...peki  bu takım topu kaptığı zaman neden yine ısrarla geriye oynuyor da hucuma  çıkmıyor.. Bu takım nasıl gol atacak  kendi sahanda böyle dışarıda aynı taktik ile  sezon başın dan bu yana oynamak da neden ısrar ediyorsun..Bu Ç.Rizespor deneme tahtasımı senin için..
                     

Sayın İsmail  hocam lütfen kişiliğine  saygımız var, senii buraya birileri de göndermiş onu da biliyoruz..ama geleceğin için  lütfen istifa et ve git...Bu camia artık seni kaldıramıyor..sen bu takımı  lig de de tutsan beş maç üst üste de kazansan bu iş senin işin  değil...Zorla da olsa bir yere kadar durur biir insan..SENİ SEVİYORUZ AMA SEN DEN TEKNİK ADAM OLMAZ.. 

                     
HASAN KARAAHMETOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi