''Sen bunu Luiz Gustavo'ya Muslera'ya nasıl anlatacaksın''

Spor 18.03.2020 - 10:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2109+ kez okundu.
 

''Sen bunu Luiz Gustavo'ya Muslera'ya nasıl anlatacaksın''

Yorumcu Mehmet Demirkol, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in ligleri ertelememesini eleştirdi. TFF Başkanı Nihat Özdemir, UEFA'yla yaptıkları toplantının ardından açıklamalar yaparken Avrupa'nın aksine liglerin devam edeceğini açıkladı. Mehmet Demirkol, beIN Manşet programında koronavirüs, maçların ertelenmemesi ve futbola dair diğer gündemleri değerlendirdi.    ''Kararın değişebileceğini düşünüyorum'' Nihat Özdemir'in aldığı kararı eleştiren Demirkol şu ifadeleri kullandı; ''Ben kararın değişebileceğini düşünüyorum, umuyorum değişir. Seyircisiz oynamaya devam edecek demesi başkanın bir şey ifade etmiyor. Perşembe günü de derbi seyircili oynanacak dedi. Bu da bir karar değişikliği de açıklanabilir. ''Ciddi vebal bu, yapmayın'' 70 yaşında teknik direktörsün, şekerin var, risk grubundasın. Çık, otobüse bin, uçağa bin. Sağlık Bakanı, 'risk grubundaysan çıkma' diyor ama sen 'Git kulübeye otur' diyorsun. Böyle bir şey olabilir mi? Ciddi vebal bu, yapmayın. Benim işime geldiğinden değil, benim işime gelmiyor. Maç oynanmazsa, ben para kazanamam. Şunun mantığını biri bana anlatsın. ''Sen bunu Luiz Gustavo'ya nasıl anlatacaksın'' Senin çıkıp spor salonunda spor yapman yasak, Muslera'ya serbest. Açıklamalar çelişkili. Bana spor yasak, Muslera mecbur. Sana spor yasak, Luiz Gustavo mecbur. Sen bunu Luiz Gustavo'ya nasıl anlatacaksın? Donk'a nasıl anlatacaksın?.'' ''Ciddiye almamak ilginç yani'' Ceferin'in erteleme kararı hakkında Demirkol, ''Biz de UEFA'ya gidip erteleyelim demişiz ama kendi maçımızı ertelemiyoruz öyle mi? Ben de onu anlamadım. Fatih Terim'in, Tamer Tuna'nın, Muslera'nın, Obi Mikel'in, Falcao'nun, birçok oyuncunun bu konudaki açıklamaları sonrası, hala ciddiye almamak, yani sektörün asıl unsurların fikirlerini ciddiye almamak da ilginç yani. Spor salonu kapalı ama profesyonel futbol, voleybol, basketbol oynamak mecburi?" dedi. Ertelenmeyen tek lig biziz Türkiye'de ilk koronavirüs vakası 7 gün önce tespit edilmiş ve bu süreçte vaka sayısı 98'e çıkmıştı. Sağlık Bakanı Koca, gece sularında yaptığı açıklamada bir vatandaşımızın hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Avrupa'da İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, Portekiz, Hollanda, Belçika, Avusturya, Danimarka, Macaristan, Rusya, Azerbaycan ve Ukrayna'da ligler ertelenmişti.   

Yorumcu Mehmet Demirkol, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in ligleri ertelememesini eleştirdi.


TFF Başkanı Nihat Özdemir, UEFA'yla yaptıkları toplantının ardından açıklamalar yaparken Avrupa'nın aksine liglerin devam edeceğini açıkladı. Mehmet Demirkol, beIN Manşet programında koronavirüs, maçların ertelenmemesi ve futbola dair diğer gündemleri değerlendirdi. 
 

''Kararın değişebileceğini düşünüyorum''


Nihat Özdemir'in aldığı kararı eleştiren Demirkol şu ifadeleri kullandı; ''Ben kararın değişebileceğini düşünüyorum, umuyorum değişir. Seyircisiz oynamaya devam edecek demesi başkanın bir şey ifade etmiyor. Perşembe günü de derbi seyircili oynanacak dedi. Bu da bir karar değişikliği de açıklanabilir.


''Ciddi vebal bu, yapmayın''


70 yaşında teknik direktörsün, şekerin var, risk grubundasın. Çık, otobüse bin, uçağa bin. Sağlık Bakanı, 'risk grubundaysan çıkma' diyor ama sen 'Git kulübeye otur' diyorsun. Böyle bir şey olabilir mi? Ciddi vebal bu, yapmayın. Benim işime geldiğinden değil, benim işime gelmiyor. Maç oynanmazsa, ben para kazanamam. Şunun mantığını biri bana anlatsın.


''Sen bunu Luiz Gustavo'ya nasıl anlatacaksın''


Senin çıkıp spor salonunda spor yapman yasak, Muslera'ya serbest. Açıklamalar çelişkili. Bana spor yasak, Muslera mecbur. Sana spor yasak, Luiz Gustavo mecbur. Sen bunu Luiz Gustavo'ya nasıl anlatacaksın? Donk'a nasıl anlatacaksın?.''


''Ciddiye almamak ilginç yani''


Ceferin'in erteleme kararı hakkında Demirkol, ''Biz de UEFA'ya gidip erteleyelim demişiz ama kendi maçımızı ertelemiyoruz öyle mi? Ben de onu anlamadım. Fatih Terim'in, Tamer Tuna'nın, Muslera'nın, Obi Mikel'in, Falcao'nun, birçok oyuncunun bu konudaki açıklamaları sonrası, hala ciddiye almamak, yani sektörün asıl unsurların fikirlerini ciddiye almamak da ilginç yani. Spor salonu kapalı ama profesyonel futbol, voleybol, basketbol oynamak mecburi?" dedi.


Ertelenmeyen tek lig biziz


Türkiye'de ilk koronavirüs vakası 7 gün önce tespit edilmiş ve bu süreçte vaka sayısı 98'e çıkmıştı. Sağlık Bakanı Koca, gece sularında yaptığı açıklamada bir vatandaşımızın hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Avrupa'da İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, Portekiz, Hollanda, Belçika, Avusturya, Danimarka, Macaristan, Rusya, Azerbaycan ve Ukrayna'da ligler ertelenmişti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi