SEL BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARA OYUNCAK

Karadeniz 02.09.2020 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1607+ kez okundu.
 

SEL BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARA OYUNCAK

RADYO D AİLESİNDEN SEL BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARA OYUNCAK RADYO D ailesi, Giresun’da yaşanan selden olumsuz etkilenen ailelerin çocuklarına 3 bin oyuncak dağıttı. Radyo D programcıları Polat Labar ve Adem Metan da Dereli ilçesinden canlı yayın yaptı. Radyo D programcıları, yayınlarında yaptığı anonslarla Giresun’da yaşanan selden olumsuz etkilenen ailelerin çocukları için oyuncak topladı. Çağrılara kayıtsız kalmayan pek çok dinleyici, kurum ve kuruluşun gönderdiği 3 bin oyuncak, Radyo D araçlarıyla Dereli ilçesine gönderildi. Radyo D programcıları Polat Labar ve Adem Metan da sel bölgesine giderek, önce çocuklara oyuncak dağıttı, daha sonra ise canlı yayın yaptı. ‘   ÇOCUKLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLMEYE BAŞLIYOR’ Selin izlerinin silinmeye başladığını ifade eden Polat Labar, “Sel felaketinin ardından devletin tüm varlığıyla sorunları çözmeye çalıştığı aşikar. Biz de Radyo D ekibi olarak, çocukların hayatlarına dokunalım dedik. Dinleyicilerden, kamu kurum ve kuruluşlarından yardım talep ettik. Çocukların yüzerindeki tebessüme ortak olmak istedik. Çünkü çocuklar gülerse dünya gülmeye başlıyor” dedi. ‘   ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU GÖRMEK ÇOK KEYİFLİYDİ’ Adem Metan ise, “Radyo D ailesi olarak ne yapabiliriz diye düşündük. Burada bulunan çocukların psikolojisini düzeltmek için dinleyenlerimize bir çağrıda bulunduk ve bize oyuncak göndermelerini istedik. Bir elçi olduk, bize gönderilen oyuncakları çocuklara ulaştırdık. Çocuklarımızın mutluluğunu görmek çok keyifliydi” diye konuştu. 

RADYO D AİLESİNDEN SEL BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARA OYUNCAK RADYO D ailesi, Giresun’da yaşanan selden olumsuz etkilenen ailelerin çocuklarına 3 bin oyuncak dağıttı. Radyo D programcıları Polat Labar ve Adem Metan da Dereli ilçesinden canlı yayın yaptı. Radyo D programcıları, yayınlarında yaptığı anonslarla Giresun’da yaşanan selden olumsuz etkilenen ailelerin çocukları için oyuncak topladı. Çağrılara kayıtsız kalmayan pek çok dinleyici, kurum ve kuruluşun gönderdiği 3 bin oyuncak, Radyo D araçlarıyla Dereli ilçesine gönderildi. Radyo D programcıları Polat Labar ve Adem Metan da sel bölgesine giderek, önce çocuklara oyuncak dağıttı, daha sonra ise canlı yayın yaptı. ‘

 

ÇOCUKLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLMEYE BAŞLIYOR’ Selin izlerinin silinmeye başladığını ifade eden Polat Labar, “Sel felaketinin ardından devletin tüm varlığıyla sorunları çözmeye çalıştığı aşikar. Biz de Radyo D ekibi olarak, çocukların hayatlarına dokunalım dedik. Dinleyicilerden, kamu kurum ve kuruluşlarından yardım talep ettik. Çocukların yüzerindeki tebessüme ortak olmak istedik. Çünkü çocuklar gülerse dünya gülmeye başlıyor” dedi. ‘

 

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU GÖRMEK ÇOK KEYİFLİYDİ’ Adem Metan ise, “Radyo D ailesi olarak ne yapabiliriz diye düşündük. Burada bulunan çocukların psikolojisini düzeltmek için dinleyenlerimize bir çağrıda bulunduk ve bize oyuncak göndermelerini istedik. Bir elçi olduk, bize gönderilen oyuncakları çocuklara ulaştırdık. Çocuklarımızın mutluluğunu görmek çok keyifliydi” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi