’Şehitleri unutursak bizi de unuturlar’

Rize 04.09.2019 - 12:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1611+ kez okundu.
 

’Şehitleri unutursak bizi de unuturlar’

İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan Gölyayla Köyünde bulunan Şehit Sultan Kan’ın kabrini ziyaret etti.  Şırnak-Çakırsöğüt Girahalina mevkiinde 1996 yılında bölücü terör unsurlarıyla çıkan çatışmada  Şehit olan Sultan Kan’ın köy girişindeki kabrini Muhtar D.Ali Kan,  İlçe Jandarma Komutanı J.Bçvş. Burhan Işık ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Tarık Buğra Seyhan Şehit Sultan Kan için dua ettikten sonra yaptığı kısa konuşmasında ’şehitlerimiz bu Albayrak için can verdi, bizim için can verdi, bu vatan kolay kazanılmadı.  Bizi korumak için can veren kan akıtan şehitlerimizi unutmak mümkün değildir.  Allah mekânlarını cennet eylesin’ dedi.  Başarılı çalışmalarıyla göreve başladığı kısa sürede ilçede çok sevilen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan ’Şehitleri unutursak bizide unuturlar’ dedi. 

İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan Gölyayla Köyünde bulunan Şehit Sultan Kan’ın kabrini ziyaret etti. 


Şırnak-Çakırsöğüt Girahalina mevkiinde 1996 yılında bölücü terör unsurlarıyla çıkan çatışmada  Şehit olan Sultan Kan’ın köy girişindeki kabrini Muhtar D.Ali Kan,  İlçe Jandarma Komutanı J.Bçvş. Burhan Işık ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Tarık Buğra Seyhan Şehit Sultan Kan için dua ettikten sonra yaptığı kısa konuşmasında ’şehitlerimiz bu Albayrak için can verdi, bizim için can verdi, bu vatan kolay kazanılmadı.  Bizi korumak için can veren kan akıtan şehitlerimizi unutmak mümkün değildir.  Allah mekânlarını cennet eylesin’ dedi. 


Başarılı çalışmalarıyla göreve başladığı kısa sürede ilçede çok sevilen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan ’Şehitleri unutursak bizide unuturlar’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi