ŞEHİT RİZE EMNİYET MÜDÜRÜ CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME.

Rize 20.02.2020 - 10:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2466+ kez okundu.
 

ŞEHİT RİZE EMNİYET MÜDÜRÜ CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesine yönelik yürütülen soruşturmada yedi şüpheli hakkında daha gözaltı kararı verildi. 2018’in Aralık ayında makamında bir polis tarafından şehit edilen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi cinayetinde FETÖ izine rastlanması üzerine başlatılan operasyon genişletildi. Geçen hafta aralarında polislerin de bulunduğu 27 şüpheliden 25’i gözaltına alınmasının ardından elde edilen yeni bilgiler ışığında yedi şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli Samsun, Kocaeli, Rize, Düzce ve Trabzon illerinde düzenlenen operasyonlarda altı şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı olan bir şüphelinin halen cezaevinde olduğu tespit edildi.   Habib ATAM/Sözcü

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesine yönelik yürütülen soruşturmada yedi şüpheli hakkında daha gözaltı kararı verildi.


2018’in Aralık ayında makamında bir polis tarafından şehit edilen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi cinayetinde FETÖ izine rastlanması üzerine başlatılan operasyon genişletildi.


Geçen hafta aralarında polislerin de bulunduğu 27 şüpheliden 25’i gözaltına alınmasının ardından elde edilen yeni bilgiler ışığında yedi şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.


İstanbul merkezli Samsun, Kocaeli, Rize, Düzce ve Trabzon illerinde düzenlenen operasyonlarda altı şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı olan bir şüphelinin halen cezaevinde olduğu tespit edildi.

 

Habib ATAM/Sözcü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi