Şehit anne ve babasını duygulandıran görüntü

Karadeniz 25.06.2019 - 17:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1671+ kez okundu.
 

Şehit anne ve babasını duygulandıran görüntü

ŞIRNAK’ta 1994 yılında PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit olan özel harekat polisi Nazif Topsakal’ın ismi polis merkezine verildi. Şehidin anne ve babası oğullarının resmini Türkiye haritası ve Türk bayrağıyla birlikte görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Şırnak’ın İdil ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve polis lojmanlarına PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 4 polisten biri Nazif Topsakal’ın ismi, 3 Nisan Polis Merkezi’ne verildi.   Polis merkezinin önünde düzenlenen törende konuşan Vali Fuat Gürel, ’’Terörle mücadelede ön planda yer alan arkadaşımız çok genç yaşta aramızdan ayrılmış. Ancak ismi yaşıyor. İnşallah bu polis merkezine ismi verilmesiyle de ilelebet yaşayacaktır. Binaları süsleyen bu isimler olacak. Çünkü gelecek nesilleri yetiştirirken şehitlik ve gazilik mertebesinin ne manaya geldiğini çocuklarımıza, gençlerimize bir şekilde öğretmemiz gerekir. Onların şu binaların önünden geçerken şehit ve gazi ismini görmesi muhakkak akıllarına kazınacaktır ve bu şekilde, bu şuurla da yetişmiş olacaklardır.’’ dedi. İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından yapılan duanın ardından Şehit Nazif Topsakal Polis Merkezi’nin açılışı yapıldı. Emine Topsakal (85) ve Süleyman Topsakal (86), Polis Merkezi’ne girdiklerinde Türkiye haritası ve Türk bayrağı içinde olan oğullarının resmini görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Tören, Polis Merkezi’nin önünde hatıra resmi çekilmesiyle sona erdi.

ŞIRNAK’ta 1994 yılında PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit olan özel harekat polisi Nazif Topsakal’ın ismi polis merkezine verildi. Şehidin anne ve babası oğullarının resmini Türkiye haritası ve Türk bayrağıyla birlikte görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Şırnak’ın İdil ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve polis lojmanlarına PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 4 polisten biri Nazif Topsakal’ın ismi, 3 Nisan Polis Merkezi’ne verildi.

 

Polis merkezinin önünde düzenlenen törende konuşan Vali Fuat Gürel, ’’Terörle mücadelede ön planda yer alan arkadaşımız çok genç yaşta aramızdan ayrılmış. Ancak ismi yaşıyor. İnşallah bu polis merkezine ismi verilmesiyle de ilelebet yaşayacaktır. Binaları süsleyen bu isimler olacak. Çünkü gelecek nesilleri yetiştirirken şehitlik ve gazilik mertebesinin ne manaya geldiğini çocuklarımıza, gençlerimize bir şekilde öğretmemiz gerekir. Onların şu binaların önünden geçerken şehit ve gazi ismini görmesi muhakkak akıllarına kazınacaktır ve bu şekilde, bu şuurla da yetişmiş olacaklardır.’’ dedi. İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından yapılan duanın ardından Şehit Nazif Topsakal Polis Merkezi’nin açılışı yapıldı. Emine Topsakal (85) ve Süleyman Topsakal (86), Polis Merkezi’ne girdiklerinde Türkiye haritası ve Türk bayrağı içinde olan oğullarının resmini görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Tören, Polis Merkezi’nin önünde hatıra resmi çekilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi