Sedat Peker : Bu Seçim Kazanılırsa..

Siyaset 26.05.2019 - 12:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3479+ kez okundu.
 

Sedat Peker : Bu Seçim Kazanılırsa..

Sedat Peker; ‘’Bu Seçim Kazanılırsa...’’   Sedat Peker İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleriyle ilgili konuştu. Bu seçim kazanılırsa yine alt gelir sahibi insanların mücadelesiyle kazanılacak dedi.  Katıldığı bir iftar daveti sonrasında açıklama yapan Sedat Peker yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleriyle ilgili şu açıklamaları yaptı: Kıymetli Dostlarım, Dünkü İFTARIMIZI, gençliğimizin ilk yıllarından bugüne kadar şahsıma karşı değerli bir dostluk yapmış olan kendisine hala, 'oğlu' diye hitap ettiğim MİTHAT EKŞİ BEY’in misafiriydik... Urfa’nın kıymetli aşiretlerinden biri olan KARAHANLILAR AŞİRETİ’nin kıymetli temsilcilerinden ŞİAR KARAHANLI'nın da eski ve yeni dostlarımızın katıldığı bu iftar davetine kendine ait olan SEMBOL isimli ocak başında ev sahipliği yaptı. Bence günün en güzel yanı davetlilerin çoğunun sadece TÜRKİYE’deki gelişmeleri değil, tüm DÜNYA’daki gelişmeleri takip ediyor olmalarıydı... Ve yine bence en önemli şey İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANLIĞI seçimlerinin sadece normal bir belediye başkanlığı seçimi olmadığı konusunda mutabık kalmamızdı... İftar davetinde bulunan biraz kırgın, biraz kızgın dostlarımız tekrardan istikamet üzere olacak şekilde oy kullanacaklarının sözünü verdiler. Fakat beni en çok etkileyen lavaboya giderken, 20 yaşlarındaki genç bir garson kardeşimizin resim çekilirken, şahsıma anlatmış olduğu seçimlerle ilgili tespitleriydi... İNŞALLAH AK PARTİ’deki görevli dostlarımız beni yanlış anlamazlar... Ben o garson kardeşimizdeki heyecana, enerjiye ve inanca birçok parti yöneticisinin dahi sahip olmadığına inanıyorum. Halkın en alt gelir seviyesine sahip insanların, ülkenin kaderiyle ilgili hassasiyet içinde olmaları ve bu yüzden sayın CUMHURBAŞKANI’na gösterdikleri sevgi, saygı ve sadakatleri gerçekten takdire şayan... Öyle ya yeniden CUMHURBAŞKANI, BAŞBAKAN, BAKAN olamayanların hatta ve hatta MİLLETVEKİLLİĞİNİ, İL BAŞKANLIĞINI dahi kaybedenlerin, onları o makama getiren kişiye nasıl düşmanlık yaptıkları apaçık ortadayken... Bu seçim yine kazanılırsa bence yine en alt gelir seviyesine sahip olan kitlenin mücadelesiyle olacaktır... Onlar konunun gerçek kahramanları iken olayın kahramanlığı ise yine ekranlarda en çok görünebilme imkanı bulan birçok simaya aitmiş gibi algılanacaktır. Ağlanacak halimize MİLLETÇE güleceğiz ve biz buna 'KADER' diyeceğiz...  

Sedat Peker; ‘’Bu Seçim Kazanılırsa...’’ 

 Sedat Peker İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleriyle ilgili konuştu. Bu seçim kazanılırsa yine alt gelir sahibi insanların mücadelesiyle kazanılacak dedi. 


Katıldığı bir iftar daveti sonrasında açıklama yapan Sedat Peker yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleriyle ilgili şu açıklamaları yaptı:

Kıymetli Dostlarım,

Dünkü İFTARIMIZI, gençliğimizin ilk yıllarından bugüne kadar şahsıma karşı değerli bir dostluk yapmış olan kendisine hala, 'oğlu' diye hitap ettiğim MİTHAT EKŞİ BEY’in misafiriydik... Urfa’nın kıymetli aşiretlerinden biri olan KARAHANLILAR AŞİRETİ’nin kıymetli temsilcilerinden ŞİAR KARAHANLI'nın da eski ve yeni dostlarımızın katıldığı bu iftar davetine kendine ait olan SEMBOL isimli ocak başında ev sahipliği yaptı.

Bence günün en güzel yanı davetlilerin çoğunun sadece TÜRKİYE’deki gelişmeleri değil, tüm DÜNYA’daki gelişmeleri takip ediyor olmalarıydı... Ve yine bence en önemli şey İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANLIĞI seçimlerinin sadece normal bir belediye başkanlığı seçimi olmadığı konusunda mutabık kalmamızdı...

İftar davetinde bulunan biraz kırgın, biraz kızgın dostlarımız tekrardan istikamet üzere olacak şekilde oy kullanacaklarının sözünü verdiler. Fakat beni en çok etkileyen lavaboya giderken, 20 yaşlarındaki genç bir garson kardeşimizin resim çekilirken, şahsıma anlatmış olduğu seçimlerle ilgili tespitleriydi...

İNŞALLAH AK PARTİ’deki görevli dostlarımız beni yanlış anlamazlar... Ben o garson kardeşimizdeki heyecana, enerjiye ve inanca birçok parti yöneticisinin dahi sahip olmadığına inanıyorum.

Halkın en alt gelir seviyesine sahip insanların, ülkenin kaderiyle ilgili hassasiyet içinde olmaları ve bu yüzden sayın CUMHURBAŞKANI’na gösterdikleri sevgi, saygı ve sadakatleri gerçekten takdire şayan... Öyle ya yeniden CUMHURBAŞKANI, BAŞBAKAN, BAKAN olamayanların hatta ve hatta MİLLETVEKİLLİĞİNİ, İL BAŞKANLIĞINI dahi kaybedenlerin, onları o makama getiren kişiye nasıl düşmanlık yaptıkları apaçık ortadayken...

Bu seçim yine kazanılırsa bence yine en alt gelir seviyesine sahip olan kitlenin mücadelesiyle olacaktır... Onlar konunun gerçek kahramanları iken olayın kahramanlığı ise yine ekranlarda en çok görünebilme imkanı bulan birçok simaya aitmiş gibi algılanacaktır.

Ağlanacak halimize MİLLETÇE güleceğiz ve biz buna 'KADER' diyeceğiz...  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi