Seçimlerin yenilenmesi vicdanları rahatlatır

Siyaset 21.04.2019 - 08:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1959+ kez okundu.
 

Seçimlerin yenilenmesi vicdanları rahatlatır

Seçimlerin yenilenmesi vicdanları rahatlatır MHP Lideri Bahçeli, İstanbul seçimlerine şaibe karıştığını söyledi ve ekledi: En doğru, en makul kararı Yüksek Seçim Kurulu verecektir. Henüz her şey bitmiş değildir. Adalet son mercidir. Son söz söylenmemiştir. . MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya kampında partisinin il başkanlarını ve belediye başkanlarını topladı. Bahçeli, önemli açıklamalar yaptı: VİCDANLARI RAHATLATACAK CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, 17 Nisan'da mazbatasını almış, görevine şimdilik başlamıştır. Ancak olağanüstü itiraz süreci de çalışmaktadır. İstanbul'daki seçimlere şaibe karışmıştır. Bize göre İstanbul'daki seçimin yenilenmesi maşeri vicdanı rahatlatacaktır. En doğru kararı YSK verecektir. Henüz her şey bitmiş değildir. Adalet son mercidir. Fakat son söz söylenmemiştir. 17 gün boyunca mazbatayla yatan, mazbatayla kalkan, toplumu kutuplaştıran, siyasi tartışmaları stadyumlara kadar taşıyan Sayın İmamoğlu ve partisi büyük bir yanlışın faili olmuşlardır. DEMİRTAŞ'A METHİYELER DÜZÜYOR FETÖ'cüler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçimi üzerinden ganimet avcılığına soyunmuşlardır. Afrika ülkelerinde FETÖ'cülerin tezgâhıyla mazbata koroları kurulmaktadır. Ekonomik saldırılara mihmandarlık yapan siyasetçilerin gözünü kin ve nefret bürümüştür. CHP-İP-HDP-PKKFETÖ ortaklığı çok vahim boyutlara ulaşmıştır. İmamoğlu terörist Demirtaş'a methiyeler düzmekte, Ermeni'sinden Rum'una ne var ne yok selam göndermektedir. ÇELİKTEN İRADEYİZ MHP ile AK Parti çelikten iradedir. Bizim ittifakımız pazara kadar değildir. Çıkara dayalı değildir. Leş avcılarına izin yoktur. Kavga bekleyenlere müsamaha yoktur..

Seçimlerin yenilenmesi vicdanları rahatlatır

MHP Lideri Bahçeli, İstanbul seçimlerine şaibe karıştığını söyledi ve ekledi: En doğru, en makul kararı Yüksek Seçim Kurulu verecektir. Henüz her şey bitmiş değildir. Adalet son mercidir. Son söz söylenmemiştir.
.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya kampında partisinin il başkanlarını ve belediye başkanlarını topladı. Bahçeli, önemli açıklamalar yaptı:


VİCDANLARI RAHATLATACAK

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, 17 Nisan'da mazbatasını almış, görevine şimdilik başlamıştır. Ancak olağanüstü itiraz süreci de çalışmaktadır. İstanbul'daki seçimlere şaibe karışmıştır. Bize göre İstanbul'daki seçimin yenilenmesi maşeri vicdanı rahatlatacaktır. En doğru kararı YSK verecektir. Henüz her şey bitmiş değildir. Adalet son mercidir. Fakat son söz söylenmemiştir. 17 gün boyunca mazbatayla yatan, mazbatayla kalkan, toplumu kutuplaştıran, siyasi tartışmaları stadyumlara kadar taşıyan Sayın İmamoğlu ve partisi büyük bir yanlışın faili olmuşlardır.


DEMİRTAŞ'A METHİYELER DÜZÜYOR

FETÖ'cüler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçimi üzerinden ganimet avcılığına soyunmuşlardır. Afrika ülkelerinde FETÖ'cülerin tezgâhıyla mazbata koroları kurulmaktadır. Ekonomik saldırılara mihmandarlık yapan siyasetçilerin gözünü kin ve nefret bürümüştür. CHP-İP-HDP-PKKFETÖ ortaklığı çok vahim boyutlara ulaşmıştır. İmamoğlu terörist Demirtaş'a methiyeler düzmekte, Ermeni'sinden Rum'una ne var ne yok selam göndermektedir.


ÇELİKTEN İRADEYİZ

MHP ile AK Parti çelikten iradedir. Bizim ittifakımız pazara kadar değildir. Çıkara dayalı değildir. Leş avcılarına izin yoktur. Kavga bekleyenlere müsamaha yoktur..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi