SAYIN HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ

Eğitim 02.07.2020 - 18:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1864+ kez okundu.
 

SAYIN HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nin KBB Servisi modernize edilerek hizmete açan Prof Dr. Engin Dursun’a soruşturma açılmasıyla ilgili Türkiye Kamu-Sen Rize Şubesi tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Rize'de herkesle iyi bir iletişimi olan, kendini yenileyen ve her gittiği yere değer katan, birçok spekülasyonlara konu olan, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığı kliniği, Rize halkının daha sağlıklı bir ortamda hizmet alması için hazırlayan ve bu anlayışla gecesini gündüzüne katan hocamızın arkasındayız, denildi. Türkiye Kamu-Sen Rize Şubesi adına açıklama yapan Kamu-Sen İl Başkanı Murat Köseoğlu: “Bundan birkaç yıl öncesine kadar Rize'de birçok alanda kendi çaplarında uzman olan birçok doktorumuzu da maalesef aynen bu olayda olduğu gibi ipe sapa gelmez sebeplerle elimizden kaçırdık ve Rize adına büyük kayıplar yaşadık.” dedi. Köseoğlu sözlerine şöyle devam etti:” Rize RTEÜ Eğitim Hastanesinin KBB Abd başkanı ve Tıp fakültesi öğretim üyesinin başarılı doktoru Prof. Dr. Engin Dursun, hayır sever vatandaşların maddi destekleriyle, Hastanenin 4. katındaki KBB Servisini modernize ederek Rizelilerin hizmetine sundu.. Bu servise gelen hastalar, keşke diğer servislerde böyle olabilseydi, diyerek verilen hizmet ve hijyen ortamdan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Ama ne yazık ki toplumumuzda bu tip başarılı insanların önü bir şekilde kesilmek için değişik senaryolar üretilmektedir. Geçmişte bu tür senaryolar üretilerek elimizden uçup giden kaybettiğimiz birçok bilim adamımız olmuştur. Bundan önce başka doktorlarımıza oynanan oyunun bir benzeri maalesef Engin hocamız üzerinden oynanıyor. Bulunduğu makamı dolduramayan, liyakatsız, başarısız ve kompleksli insanların hak etmediği makamlarda olması bu tür hataların olmasına yol açmaktadır. Ama bir gün bu kişiler de hak ettiği karşılığı bulacaktır. Hakkında soruşturma açıldığını duyduğumuz, doktorumuzu çok seviyor ve her zaman yanında olduğumuzu, soruşturmadan yüzünün akıyla çıkacağından kuşkumuz olmadığını bilmesini istiyoruz. İki Başbakan, iki meclis başkanı bir Cumhurbaşkanı çıkaran Rize, maalesef vizyonu olmayan metal yorgunu idareci ve yöneticilerle bir türlü kabuğunu kıramayan, kısır çekişmelerle Türkiye'de emsali olmayan bir anlayışla diğer illere göre 40 yıl geriden gidiyor. Türkiye Kamu-Sen Rize Şubesi olarak bir an önce bu yanlıştan dönülmesini ve kamuoyunu rahatlatacak gerekli açıklamanın yapılmasını istiyoruz. Kamuoyuna duyurulur.”  

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nin KBB Servisi modernize edilerek hizmete açan Prof Dr. Engin Dursun’a soruşturma açılmasıyla ilgili Türkiye Kamu-Sen Rize Şubesi tarafından bir açıklama yapıldı.


Açıklamada, Rize'de herkesle iyi bir iletişimi olan, kendini yenileyen ve her gittiği yere değer katan, birçok spekülasyonlara konu olan, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığı kliniği, Rize halkının daha sağlıklı bir ortamda hizmet alması için hazırlayan ve bu anlayışla gecesini gündüzüne katan hocamızın arkasındayız, denildi.


Türkiye Kamu-Sen Rize Şubesi adına açıklama yapan Kamu-Sen İl Başkanı Murat Köseoğlu: “Bundan birkaç yıl öncesine kadar Rize'de birçok alanda kendi çaplarında uzman olan birçok doktorumuzu da maalesef aynen bu olayda olduğu gibi ipe sapa gelmez sebeplerle elimizden kaçırdık ve Rize adına büyük kayıplar yaşadık.” dedi.


Köseoğlu sözlerine şöyle devam etti:” Rize RTEÜ Eğitim Hastanesinin KBB Abd başkanı ve Tıp fakültesi öğretim üyesinin başarılı doktoru Prof. Dr. Engin Dursun, hayır sever vatandaşların maddi destekleriyle, Hastanenin 4. katındaki KBB Servisini modernize ederek Rizelilerin hizmetine sundu..


Bu servise gelen hastalar, keşke diğer servislerde böyle olabilseydi, diyerek verilen hizmet ve hijyen ortamdan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.


Ama ne yazık ki toplumumuzda bu tip başarılı insanların önü bir şekilde kesilmek için değişik senaryolar üretilmektedir. Geçmişte bu tür senaryolar üretilerek elimizden uçup giden kaybettiğimiz birçok bilim adamımız olmuştur. Bundan önce başka doktorlarımıza oynanan oyunun bir benzeri maalesef Engin hocamız üzerinden oynanıyor. Bulunduğu makamı dolduramayan, liyakatsız, başarısız ve kompleksli insanların hak etmediği makamlarda olması bu tür hataların olmasına yol açmaktadır. Ama bir gün bu kişiler de hak ettiği karşılığı bulacaktır. Hakkında soruşturma açıldığını duyduğumuz, doktorumuzu çok seviyor ve her zaman yanında olduğumuzu, soruşturmadan yüzünün akıyla çıkacağından kuşkumuz olmadığını bilmesini istiyoruz.


İki Başbakan, iki meclis başkanı bir Cumhurbaşkanı çıkaran Rize, maalesef vizyonu olmayan metal yorgunu idareci ve yöneticilerle bir türlü kabuğunu kıramayan, kısır çekişmelerle Türkiye'de emsali olmayan bir anlayışla diğer illere göre 40 yıl geriden gidiyor.


Türkiye Kamu-Sen Rize Şubesi olarak bir an önce bu yanlıştan dönülmesini ve kamuoyunu rahatlatacak gerekli açıklamanın yapılmasını istiyoruz.


Kamuoyuna duyurulur.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi