SARP SINIR KAPISI NEDEN KAPATILMIYOR

Rize 14.03.2020 - 17:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2680+ kez okundu.
 

SARP SINIR KAPISI NEDEN KAPATILMIYOR

Yeni Tip Covid-19 ( Korona Virüs ) önlemleri kapsamında bir çok sınır kapısını kapatan Türkiye neden Gürcistan Türkiye Sarp Sınır kapısını kapatmıyor.   Türkiye'nin Gürcistan sınırındaki Sarp Sınır Kapısı'nda, ülkeye giriş yapanların termal kameralarla yüksek ateş bulgusu gözlemleniyor. Fakat bu ülkemizde korona virüs tehlikesini azaltmıyor.  AZERBAYCAN VE GÜRCİSTAN SINIRLARINI KAPATTI TÜRKİYE HALA KAPATMADI Bakanlar Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan’da yeni tip Corona virüsüyle ilgili oluşabilecek tehlike yüzünden Gürcistan ile Azerbaycan'ın ortak kararı iler sınır kapılarını 14 Mart itibariyle 10 gün süreyle kapatma kararı alındığı belirtildi. Azerbaycan’da bulunan Gürcistan vatandaşları ile Gürcistan'da bulunan Azerbaycan vatandaşlarının ülkelerine dönmeleri için koridor açılacağı ifade edildi. TÜRKİYE'DE KORONA VİRÜSLÜ 5 VAKAMIZ VAR Tüm yurtta önlemlerin alındığı Sağlık bakanlığınca açıklanırken Sarp Sınır kapısında da bir çok önlem alındı. Fakat ülkeye giriş çıkışların olması bölge halkını tedirgin etmekte.  Karadeniz bölgesinde Çay,fındık toplamaya gürcü vatandaşların gelebilecek olması bölge halkını tedirgin etmekte. Rize'de bir çok vatandaşın ortak tepkisi ise Sarp Sınır Kapısının derhal kapatılması yönünde oldu.  Gürcisanta Koronon virüsü vakasından ölenlerin sayısı ise 26'ya yükseldi.   Haber: Doğancan İLEK

Yeni Tip Covid-19 ( Korona Virüs ) önlemleri kapsamında bir çok sınır kapısını kapatan Türkiye neden Gürcistan Türkiye Sarp Sınır kapısını kapatmıyor.

 

Türkiye'nin Gürcistan sınırındaki Sarp Sınır Kapısı'nda, ülkeye giriş yapanların termal kameralarla yüksek ateş bulgusu gözlemleniyor. Fakat bu ülkemizde korona virüs tehlikesini azaltmıyor. 


AZERBAYCAN VE GÜRCİSTAN SINIRLARINI KAPATTI TÜRKİYE HALA KAPATMADI


Bakanlar Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan’da yeni tip Corona virüsüyle ilgili oluşabilecek tehlike yüzünden Gürcistan ile Azerbaycan'ın ortak kararı iler sınır kapılarını 14 Mart itibariyle 10 gün süreyle kapatma kararı alındığı belirtildi.
Azerbaycan’da bulunan Gürcistan vatandaşları ile Gürcistan'da bulunan Azerbaycan vatandaşlarının ülkelerine dönmeleri için koridor açılacağı ifade edildi.


TÜRKİYE'DE KORONA VİRÜSLÜ 5 VAKAMIZ VAR


Tüm yurtta önlemlerin alındığı Sağlık bakanlığınca açıklanırken Sarp Sınır kapısında da bir çok önlem alındı. Fakat ülkeye giriş çıkışların olması bölge halkını tedirgin etmekte. 


Karadeniz bölgesinde Çay,fındık toplamaya gürcü vatandaşların gelebilecek olması bölge halkını tedirgin etmekte. Rize'de bir çok vatandaşın ortak tepkisi ise Sarp Sınır Kapısının derhal kapatılması yönünde oldu. 


Gürcisanta Koronon virüsü vakasından ölenlerin sayısı ise 26'ya yükseldi.

 

Haber: Doğancan İLEK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi