Samsun sahilinde 'kötü koku' tepkisi

Karadeniz 01.06.2019 - 18:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2766+ kez okundu.
 

Samsun sahilinde 'kötü koku' tepkisi

SAMSUN'da kıyıya biriken çürümüş yosunun etrafa yaydığı kokudan rahatsız olan bir grup, basın açıklaması yaparak tepkilerini dile getirdi. Atakum ilçesi Çatalcam Sahili'nde kıyı kesimlerinde biriken çürümüş yosunlar, etrafa kötü koku yaymaya başladı. Kokunun kaynağı olan alanda toplanan bir grup, basın açıklaması ile tepkilerini dile getirdi.   Atakum Belediye Başkanı CHP'li Cemil Deveci'nin de katıldığı basın açıklamasında konuşan Tabipler Odası Başkanı Murat Erkan, "Bu kötü koku havadaki bakteri ve mikroorganizmaları işaret ediyor. Burada bulunduğumuz her an insan sağlığına zarar veren bir kokuyu teneffüs etmiş oluyoruz. Yetkililerin acil şekilde çözüm üretmesi gerekiyor" dedi. Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.  

SAMSUN'da kıyıya biriken çürümüş yosunun etrafa yaydığı kokudan rahatsız olan bir grup, basın açıklaması yaparak tepkilerini dile getirdi. Atakum ilçesi Çatalcam Sahili'nde kıyı kesimlerinde biriken çürümüş yosunlar, etrafa kötü koku yaymaya başladı. Kokunun kaynağı olan alanda toplanan bir grup, basın açıklaması ile tepkilerini dile getirdi.

 

Atakum Belediye Başkanı CHP'li Cemil Deveci'nin de katıldığı basın açıklamasında konuşan Tabipler Odası Başkanı Murat Erkan, "Bu kötü koku havadaki bakteri ve mikroorganizmaları işaret ediyor. Burada bulunduğumuz her an insan sağlığına zarar veren bir kokuyu teneffüs etmiş oluyoruz. Yetkililerin acil şekilde çözüm üretmesi gerekiyor" dedi. Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi