SAĞANAK YAĞMUR YOLLARI GÖLE ÇEVİRDİ

Karadeniz 09.09.2020 - 19:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2520+ kez okundu.
 

SAĞANAK YAĞMUR YOLLARI GÖLE ÇEVİRDİ

ORDU'da, akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak nedeniyle bazı yerlerde cedde ve sokaklar göle döndü. Ordu’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle kent merkezinde bazı caddelerde mazgallar tıkandı. Cadde ve sokaklar göle dönerken, bazı iş yerlerinin bodrum ve zemin katlarını su bastı. Belediye ekiplerinin müdahalesiyle tıkanan mazgalların temizlenmesi için çalışma başlatıldı. Vatandaşlarda kendi imkanlarıyla iş yerlerini basan suyu temizlemeye çalıştı.  

ORDU'da, akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak nedeniyle bazı yerlerde cedde ve sokaklar göle döndü.

Ordu’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle kent merkezinde bazı caddelerde mazgallar tıkandı. Cadde ve sokaklar göle dönerken, bazı iş yerlerinin bodrum ve zemin katlarını su bastı. Belediye ekiplerinin müdahalesiyle tıkanan mazgalların temizlenmesi için çalışma başlatıldı. Vatandaşlarda kendi imkanlarıyla iş yerlerini basan suyu temizlemeye çalıştı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi