SAĞANAK YAĞMUR SOKAKLARI FELÇ ETTİ.

Karadeniz 29.05.2020 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2183+ kez okundu.
 

SAĞANAK YAĞMUR SOKAKLARI FELÇ ETTİ.

ZONGULDAK'ta sağanak etkili olurken, cadde ve sokaklarda kısa sürede su birikintileri oluştu.    Kentte sabah başlayan ve aralıklarla etkisi artan yağmur, yaşamı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklarda su birikintileri meydana geldi. Belediye ekipleri, rögar kapaklarının tıkanmaması için çalışma yaptı. Yağmur nedeniyle trafikte de zaman zaman aksama oldu. Milli Egemenlik Caddesi'nde oluşan su birikintileri nedeniyle trafik, süre tek şeritten sağlandı. 

ZONGULDAK'ta sağanak etkili olurken, cadde ve sokaklarda kısa sürede su birikintileri oluştu. 

 

Kentte sabah başlayan ve aralıklarla etkisi artan yağmur, yaşamı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklarda su birikintileri meydana geldi. Belediye ekipleri, rögar kapaklarının tıkanmaması için çalışma yaptı. Yağmur nedeniyle trafikte de zaman zaman aksama oldu. Milli Egemenlik Caddesi'nde oluşan su birikintileri nedeniyle trafik, süre tek şeritten sağlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi