SAĞANAK YAĞMUR SEBEBİYLE KAPANAN KARADENİZ SAHİL YOLU ULAŞIMA AÇILDI

Karadeniz 19.06.2020 - 19:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1507+ kez okundu.
 

SAĞANAK YAĞMUR SEBEBİYLE KAPANAN KARADENİZ SAHİL YOLU ULAŞIMA AÇILDI

GİRESUN’da sağanak yağış etkili oldu. Karadeniz Sahil Yolu, Liman mevkisinde biriken yağmur suları nedeniyle çift yönlü ulaşıma kapandı. Kentte cadde ve sokaklar da göle döndü. Giresun’da saat 16.00 sıralarında başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle Liman Kavşağı göle döndü. Karadeniz Sahil Yolu çift yönlü ulaşıma kapandı. Giresun ve Trabzon yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Kentte cadde ve sokaklar da göle döndü. Karayolları ve belediye ekipleri biriken suyu tahliye etmek için çalışmalara başladı.   YOL YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI   Giresun'da, etkili olan sağanak sonrası suyla dolarak ulaşıma kapanan Karadeniz Sahil Yolu Liman mevkii, yağmurun etkisini yitirmesiyle yeniden ulaşıma açıldı. Kara yolunda ulaşım çift yönlü verilmeye başlandı.    

GİRESUN’da sağanak yağış etkili oldu. Karadeniz Sahil Yolu, Liman mevkisinde biriken yağmur suları nedeniyle çift yönlü ulaşıma kapandı. Kentte cadde ve sokaklar da göle döndü.


Giresun’da saat 16.00 sıralarında başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle Liman Kavşağı göle döndü. Karadeniz Sahil Yolu çift yönlü ulaşıma kapandı. Giresun ve Trabzon yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Kentte cadde ve sokaklar da göle döndü. Karayolları ve belediye ekipleri biriken suyu tahliye etmek için çalışmalara başladı.

 

YOL YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI

 

Giresun'da, etkili olan sağanak sonrası suyla dolarak ulaşıma kapanan Karadeniz Sahil Yolu Liman mevkii, yağmurun etkisini yitirmesiyle yeniden ulaşıma açıldı. Kara yolunda ulaşım çift yönlü verilmeye başlandı.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi