Safranbolu’da bir mahalle karantinaya alındı 

Karadeniz 10.04.2020 - 21:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1640+ kez okundu.
 

Safranbolu’da bir mahalle karantinaya alındı 

KARABÜK'ün Safranbolu ilçesine bağlı  Tintin köyü Aliköseler Mahallesi koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Safranbolu Tintin köyü  Aliköseler  Mahallesi  koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Jandarma ekipleri mahallenin giriş ve çıkışlarında önlem aldı. Karabük Valiliği'nden yapılan yazılı açıklama şöyle: "Safranbolu ilçesine bağlı  Tintin  köyü  Aliköseler Mahallesi'nin komşu mahallelerinde   birden fazla Kovid-19 pozitifli vakalarının olması ve temaslı vaka sayısının  fazlalığı, yayılım potansiyelinin yüksekliği Kovid-19 enfeksiyonunun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla adı geçen mahallenin 10 Nisan saat 18.00'den 22 Nisan saat 24.00'e kadar giriş çıkışların izne bağlı olarak karantina altına alınmasına İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karar verilmiştir." 

KARABÜK'ün Safranbolu ilçesine bağlı  Tintin köyü Aliköseler Mahallesi koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Safranbolu Tintin köyü  Aliköseler  Mahallesi  koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Jandarma ekipleri mahallenin giriş ve çıkışlarında önlem aldı. Karabük Valiliği'nden yapılan yazılı açıklama şöyle: "Safranbolu ilçesine bağlı  Tintin  köyü  Aliköseler Mahallesi'nin komşu mahallelerinde   birden fazla Kovid-19 pozitifli vakalarının olması ve temaslı vaka sayısının  fazlalığı, yayılım potansiyelinin yüksekliği Kovid-19 enfeksiyonunun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla adı geçen mahallenin 10 Nisan saat 18.00'den 22 Nisan saat 24.00'e kadar giriş çıkışların izne bağlı olarak karantina altına alınmasına İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karar verilmiştir." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi