RTEÜ Yönetiminden Rizespor Teknik Direktörüne Ziyaret

Spor 12.03.2020 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2335+ kez okundu.
 

RTEÜ Yönetiminden Rizespor Teknik Direktörüne Ziyaret

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi yönetimi, kısa bir süre önce Çaykur Rizespor’un başına geçen Teknik Direktör Ünal KARAMAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali BİLGİN, Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR, Prof. Dr. Adnan YILMAZ, RTEÜ Genel Sekreteri Adnan ER ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Arslan KALKAVAN gerçekleştirdikleri ziyarette, Teknik Direktör KARAMAN’a yeni görevinde başarılar dileyerek ilimizin önemli değeri ve markası olan Çaykur Rizespor’un ligdeki mücadelesinde yanında olduklarını ve desteklediklerini ifade ettiler. Teknik Direktör KARAMAN ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ligin zorluklarını aşarak daha iyi bir Çaykur Rizespor için gayret göstereceklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda Rektör Prof. Hüseyin KARAMAN, günün anısına Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal KARAMAN’a hediye takdiminde bulundu.  

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi yönetimi, kısa bir süre önce Çaykur Rizespor’un başına geçen Teknik Direktör Ünal KARAMAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali BİLGİN, Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR, Prof. Dr. Adnan YILMAZ, RTEÜ Genel Sekreteri Adnan ER ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Arslan KALKAVAN gerçekleştirdikleri ziyarette, Teknik Direktör KARAMAN’a yeni görevinde başarılar dileyerek ilimizin önemli değeri ve markası olan Çaykur Rizespor’un ligdeki mücadelesinde yanında olduklarını ve desteklediklerini ifade ettiler.


Teknik Direktör KARAMAN ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ligin zorluklarını aşarak daha iyi bir Çaykur Rizespor için gayret göstereceklerini ifade etti.


Ziyaretin sonunda Rektör Prof. Hüseyin KARAMAN, günün anısına Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal KARAMAN’a hediye takdiminde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi