RTEÜ’LÜ HOCALAR TÜBİTAK KURUL ÜYELİĞİNE ATANDI

Eğitim 15.01.2020 - 16:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2468+ kez okundu.
 

RTEÜ’LÜ HOCALAR TÜBİTAK KURUL ÜYELİĞİNE ATANDI

RTEÜ’LÜ Öğretim Üyeleri  TÜBİTAK Kurul Üyesi Olarak Atandı   Ülkemizin bilim temelli bilgi ve teknoloji üretimi ile Milli Teknoloji Hamlesine ve bunun için ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynaklarının gelişimi süreçlerine katkı sağlamak amacıyla destekleyici, teşvik edici programlar ve etkinlikler yürüten TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) Danışma Kurulu üyeliğine, RTEÜ  Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN, Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve BAP Koordinatörü Prof. Dr. Göktuğ DALGIÇ ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi ve Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cengiz YANIKLAR seçildi.    

RTEÜ’LÜ Öğretim Üyeleri  TÜBİTAK Kurul Üyesi Olarak Atandı

 

Ülkemizin bilim temelli bilgi ve teknoloji üretimi ile Milli Teknoloji Hamlesine ve bunun için ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynaklarının gelişimi süreçlerine katkı sağlamak amacıyla destekleyici, teşvik edici programlar ve etkinlikler yürüten TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) Danışma Kurulu üyeliğine, RTEÜ  Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN, Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve BAP Koordinatörü Prof. Dr. Göktuğ DALGIÇ ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi ve Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cengiz YANIKLAR seçildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi