RTEÜ-ATÜ iş birliği

Eğitim 08.04.2019 - 04:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2011+ kez okundu.
 

RTEÜ-ATÜ iş birliği

AZERBAYCAN Teknoloji Üniversitesi (ATÜ) heyeti, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) işbirliği ile lisans düzeyinde uluslararası çift diploma programı açmak amacıyla RTEÜ Rekötrü Prof.Dr. Hüseyin Karaman ile görüştü. Azerbaycan Teknoloji Üniversitesi Akademik Bölümler Müdürü Piri Axundov, Lisansüstü Eğitim Müdürü Sadıg Afandiyev, İktisat Fakültesi Dekanı Nüşabe Hacıyeva ve Yönetim Bölümü Öğretim Üyesi Halide Ağayeva, RTEÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman'ı makamında ziyaret etti. ziyaret sırasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Alaattin Kızıltan ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Naralan da bulundu.    Heyet, RTEÜ’nün İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat, Kamu Yönetimi ve İşletme Bölümü Başkanı ve Başkan Yardımcıları ile ders içerikleri ve ders programları hakkında görüşme gerçekleştirdi. Daha sonra bölümlere ziyarette bulunarak, fakültenin fiziki imkanlarını ve derslikleri inceledi. Azerbaycan Teknoloji Üniversitesi heyeti, gerekli görüşmeleri ve ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra RTEÜ’den ayrıldı.

AZERBAYCAN Teknoloji Üniversitesi (ATÜ) heyeti, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) işbirliği ile lisans düzeyinde uluslararası çift diploma programı açmak amacıyla RTEÜ Rekötrü Prof.Dr. Hüseyin Karaman ile görüştü.



Azerbaycan Teknoloji Üniversitesi Akademik Bölümler Müdürü Piri Axundov, Lisansüstü Eğitim Müdürü Sadıg Afandiyev, İktisat Fakültesi Dekanı Nüşabe Hacıyeva ve Yönetim Bölümü Öğretim Üyesi Halide Ağayeva, RTEÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman'ı makamında ziyaret etti. ziyaret sırasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Alaattin Kızıltan ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Naralan da bulundu. 

 

Heyet, RTEÜ’nün İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat, Kamu Yönetimi ve İşletme Bölümü Başkanı ve Başkan Yardımcıları ile ders içerikleri ve ders programları hakkında görüşme gerçekleştirdi. Daha sonra bölümlere ziyarette bulunarak, fakültenin fiziki imkanlarını ve derslikleri inceledi. Azerbaycan Teknoloji Üniversitesi heyeti, gerekli görüşmeleri ve ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra RTEÜ’den ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi