Rizesporun golcüsünü Şampiyonlar Ligi cezbetti.

Spor 31.05.2019 - 01:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2778+ kez okundu.
 

Rizesporun golcüsünü Şampiyonlar Ligi cezbetti.

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Vedat Muriç konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Kosovalı futbolcu için devreye giren Galatasaray'ın bu transferi bitirmeye çok yakın olduğu öğrenildi Sezonun bitimiyle transfer piyasası hareketlenirken Fenerbahçe ve Galatasaray, Çaykur Rizespor'un başarılı golcüsü Vedat Muriç transferinde karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerin ve Fransa'dan Toulouse takımın uzun süredir gündeminde olan Kosovalı futbolcu için sarı-kırmızılılar da devreye girdi. Oyuncu ve Rizespor ile temasa geçen Cimbom'un bu transferde büyük yol kat ettiği belirtilirken Şampiyonlar Ligi ve mali faktörlerin büyük avantaj sağladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların bu transferi önümüzdeki günlerde bitirmesi bekleniyor.   Habertürk/Ahmet Selim Kul

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Vedat Muriç konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Kosovalı futbolcu için devreye giren Galatasaray'ın bu transferi bitirmeye çok yakın olduğu öğrenildi


Sezonun bitimiyle transfer piyasası hareketlenirken Fenerbahçe ve Galatasaray, Çaykur Rizespor'un başarılı golcüsü Vedat Muriç transferinde karşı karşıya geldi.


Sarı-lacivertlilerin ve Fransa'dan Toulouse takımın uzun süredir gündeminde olan Kosovalı futbolcu için sarı-kırmızılılar da devreye girdi. Oyuncu ve Rizespor ile temasa geçen Cimbom'un bu transferde büyük yol kat ettiği belirtilirken Şampiyonlar Ligi ve mali faktörlerin büyük avantaj sağladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların bu transferi önümüzdeki günlerde bitirmesi bekleniyor.

 

Habertürk/Ahmet Selim Kul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi