Rizesporun eski hocası 4 saat sonra görevden ayrıldı

Spor 01.06.2019 - 16:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2054+ kez okundu.
 

Rizesporun eski hocası 4 saat sonra görevden ayrıldı

beIN SPORTS'un haberine göre; Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa, bugün sabah saatlerinde resmi imza attırdığı Rizesporun eski hocalarından Artvinli İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırma kararı aldı. Şok eden bu gelişme spor kamuoyunda şaşkınlık yarattı. yaklaşık 4 saat süren maceranın bitiş sebebi ilgili konuşan İbrahim Üzülmez, "İmza töreni sonrasında gelecek sezonun yapılanmasıyla ilgili fikir ayrılıkları yaşadık. Bu nedenle de Kasımpaşa ile yollarımızı ayırdık. Herkes için hayırlısı olsun" dedi. "BAŞARIYI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUM" DEMİŞTİ İbrahim Üzülmez imza töreninde, "Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği ile Spor Toto 1. Lig'de şampiyon oldum ama İbrahim Üzülmez ilk defa Süper Lig'de çalışacak algısı var. Bu algıyı yıkmak istiyorum. Daha önce İlhan Cavcav zamanında Gençlerbirliği'ni 13 puanda alıp, 32 puan kazanarak 45 puanla ligi tamamlamıştık. Yıllar geçtikçe bazı şeyler unutuluyor. Süper Lig deneyimim var. Gittiğim her takımda bir iz bıraktım. Süper Lig'de de bu başarıyı devam ettirmek istiyorum" ifadelerine yer vermişti. .

beIN SPORTS'un haberine göre; Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa, bugün sabah saatlerinde resmi imza attırdığı Rizesporun eski hocalarından Artvinli İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırma kararı aldı.


Şok eden bu gelişme spor kamuoyunda şaşkınlık yarattı. yaklaşık 4 saat süren maceranın bitiş sebebi ilgili konuşan İbrahim Üzülmez, "İmza töreni sonrasında gelecek sezonun yapılanmasıyla ilgili fikir ayrılıkları yaşadık. Bu nedenle de Kasımpaşa ile yollarımızı ayırdık. Herkes için hayırlısı olsun" dedi.


"BAŞARIYI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUM" DEMİŞTİ


İbrahim Üzülmez imza töreninde, "Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği ile Spor Toto 1. Lig'de şampiyon oldum ama İbrahim Üzülmez ilk defa Süper Lig'de çalışacak algısı var. Bu algıyı yıkmak istiyorum. Daha önce İlhan Cavcav zamanında Gençlerbirliği'ni 13 puanda alıp, 32 puan kazanarak 45 puanla ligi tamamlamıştık. Yıllar geçtikçe bazı şeyler unutuluyor. Süper Lig deneyimim var. Gittiğim her takımda bir iz bıraktım. Süper Lig'de de bu başarıyı devam ettirmek istiyorum" ifadelerine yer vermişti.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi