RİZESPORUN ESKİ HOCASI YENİDEN SÜPER LİGE Mİ DÖNÜYOR

Spor 18.02.2020 - 12:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1952+ kez okundu.
 

RİZESPORUN ESKİ HOCASI YENİDEN SÜPER LİGE Mİ DÖNÜYOR

Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Denizlispor, Tolunay Kafkas ile anlaşamadı. Horoz, diğer adaylara yöneldi.   Ajansspor'da yer alan habere göre; Denizlispor, Tolunay Kafkas ile sözleşme detaylarında anlaşma sağlayamadı. Başkan Ali Çetin, Salı günü Hikmet Karaman, İrfan Buz ve Mesut Bakkal ile görüşme gerçekleştirecek. Ali Çetin Yücel İldiz için ne demişti? Öte yandan Özdilek ile yolların ayrıldığı Kayserispor maçının ardından, taraftarın lehine tezahürat yaptığı eski teknik direktör Yücel İldiz ile ilgili soruya cevap veren Ali Çetin, "Hangi hocayla görüşeceğimizi bilmiyorum. Hafta başında kararı verip görüşmelere başlayacağız. Bütün kararları yönetim kurulu olarak alıyoruz" demişti.  

Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Denizlispor, Tolunay Kafkas ile anlaşamadı. Horoz, diğer adaylara yöneldi.
 
Ajansspor'da yer alan habere göre; Denizlispor, Tolunay Kafkas ile sözleşme detaylarında anlaşma sağlayamadı.


Başkan Ali Çetin, Salı günü Hikmet Karaman, İrfan Buz ve Mesut Bakkal ile görüşme gerçekleştirecek.


Ali Çetin Yücel İldiz için ne demişti?


Öte yandan Özdilek ile yolların ayrıldığı Kayserispor maçının ardından, taraftarın lehine tezahürat yaptığı eski teknik direktör Yücel İldiz ile ilgili soruya cevap veren Ali Çetin, "Hangi hocayla görüşeceğimizi bilmiyorum. Hafta başında kararı verip görüşmelere başlayacağız. Bütün kararları yönetim kurulu olarak alıyoruz" demişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi