RİZESPORUN ESKİ HOCASI YENİDEN SÜPER LİGDE İŞTE YENİ TAKIMI

Spor 03.03.2020 - 18:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2496+ kez okundu.
 

RİZESPORUN ESKİ HOCASI YENİDEN SÜPER LİGDE İŞTE YENİ TAKIMI

Yeni Malatyaspor Hikmet Karaman ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig temsilcisi BtcTurk Yeni Malatyaspor, Kemal Özdeş ile yollarını ayırmasından sonra yeni teknik direktörü belli oldu. Sarı-siyahlılar, prensipte anlaşma sağladığı Hikmet Karaman ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Sergen Yalçın ile sezona başlayan, Yalçın ile yollarını ayırdıktan sonra ise Kemal Özdeş'i göreve getiren Yeni Malatyaspor yönetimi, alınan başarısız sonuçların ardından Özdeş ile de yollarını ayırdı. Bunun üzerine teknik direktör arayışını sürdüren sarı-siyahlıların temasa geçtiği Hikmet Karaman ile dün prensipte anlaşma sağladı. Son olarak Kayserispor'u çalıştıran ve Yeni Malatyaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Hikmet Karaman'ın 2 gün içerisinde kente gelerek takımın başında yer alacağı bildirildi. .

Yeni Malatyaspor Hikmet Karaman ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.


Süper Lig temsilcisi BtcTurk Yeni Malatyaspor, Kemal Özdeş ile yollarını ayırmasından sonra yeni teknik direktörü belli oldu. Sarı-siyahlılar, prensipte anlaşma sağladığı Hikmet Karaman ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.


Sergen Yalçın ile sezona başlayan, Yalçın ile yollarını ayırdıktan sonra ise Kemal Özdeş'i göreve getiren Yeni Malatyaspor yönetimi, alınan başarısız sonuçların ardından Özdeş ile de yollarını ayırdı. Bunun üzerine teknik direktör arayışını sürdüren sarı-siyahlıların temasa geçtiği Hikmet Karaman ile dün prensipte anlaşma sağladı. Son olarak Kayserispor'u çalıştıran ve Yeni Malatyaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Hikmet Karaman'ın 2 gün içerisinde kente gelerek takımın başında yer alacağı bildirildi.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi