Rizesporlu Muriç Transfer gündeminden düşmüyor

Spor 03.06.2019 - 14:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2848+ kez okundu.
 

Rizesporlu Muriç Transfer gündeminden düşmüyor

Galatasaray bu planla 4 transferi bitirecek Galatasaray yönetimi; forvet, 8 numara, sol açık ve Luyindama'nın bonservisi için maddi kaynağı Diagne'yi satarak elde etmek istiyor. Galatasaray'da Diagne'nin yerine gelecek isim ise Vedat Muriqi olacak. Ndiaye veya yerine gelecek 8 numara, Onyekuru veya yerine gelecek sol açık ile Luyindama’nın satın alma hakkını kullanmak için en azından 10 milyon Euro’luk bütçe yaratmak zorunda olan Galatasaray’da ilk hedef Diagne’yi doğru bir rakama satmak. Diagne’nin satılması durumunda doğacak forvet açığının kapatılması için ilk aday Vedat Muriqi. Muriqi’nin adının ön plana çıkmasının nedeni ise konuşulan rakamlar. 17 milyon Euro’ya malolan Diagne ile karşılaştırıldığında Kosovalı golcü için dolaşan 3.5 ila 5 milyon Euro’lar Galatasaray yönetimine makul geldi. Ayrıca Abdürrahim Albayrak’ın Rizeli olması, Rizespor’a rakamın düşürülmesi için önerilecek birden fazla oyuncunun kadroda olması Galatasaray’ı, Muriqi transferine yoğunlaştırmış durumda. Galatasaray, Muriqi'ye en yakın, Fenerbahçe ise en uzak Galatasaray’ın Muriqi konusundaki en büyük rakipleri ise resmi teklif yapan Fransa’nın Toulouse takımı ile Başakşehir ve Fenerbahçe. Okan Buruk’un, İstanbul ekibinin başına geçmesi durumunda patlama yapmasını sağladığı eski öğrencisini alabileceği konuşuluyor. Galatasaray’ın Diagne’yi satmak zorunda olduğu gibi Fenerbahçe’de bütçe yapmak için Elif Elmas’ı satmak zorunda. Fenerbahçe, Muriqi’ye ilk talip olan takım olmasına rağmen ortaya para değil sadece takas önerileri koyabiliyor. O yüzden diğer 3 rakibine oranla Muriqi’nin uzağında. Kaynak: Fotospor

Galatasaray bu planla 4 transferi bitirecek


Galatasaray yönetimi; forvet, 8 numara, sol açık ve Luyindama'nın bonservisi için maddi kaynağı Diagne'yi satarak elde etmek istiyor. Galatasaray'da Diagne'nin yerine gelecek isim ise Vedat Muriqi olacak.


Ndiaye veya yerine gelecek 8 numara, Onyekuru veya yerine gelecek sol açık ile Luyindama’nın satın alma hakkını kullanmak için en azından 10 milyon Euro’luk bütçe yaratmak zorunda olan Galatasaray’da ilk hedef Diagne’yi doğru bir rakama satmak.


Diagne’nin satılması durumunda doğacak forvet açığının kapatılması için ilk aday Vedat Muriqi. Muriqi’nin adının ön plana çıkmasının nedeni ise konuşulan rakamlar. 17 milyon Euro’ya malolan Diagne ile karşılaştırıldığında Kosovalı golcü için dolaşan 3.5 ila 5 milyon Euro’lar Galatasaray yönetimine makul geldi.


Ayrıca Abdürrahim Albayrak’ın Rizeli olması, Rizespor’a rakamın düşürülmesi için önerilecek birden fazla oyuncunun kadroda olması Galatasaray’ı, Muriqi transferine yoğunlaştırmış durumda.


Galatasaray, Muriqi'ye en yakın, Fenerbahçe ise en uzak


Galatasaray’ın Muriqi konusundaki en büyük rakipleri ise resmi teklif yapan Fransa’nın Toulouse takımı ile Başakşehir ve Fenerbahçe. Okan Buruk’un, İstanbul ekibinin başına geçmesi durumunda patlama yapmasını sağladığı eski öğrencisini alabileceği konuşuluyor. Galatasaray’ın Diagne’yi satmak zorunda olduğu gibi Fenerbahçe’de bütçe yapmak için Elif Elmas’ı satmak zorunda. Fenerbahçe, Muriqi’ye ilk talip olan takım olmasına rağmen ortaya para değil sadece takas önerileri koyabiliyor. O yüzden diğer 3 rakibine oranla Muriqi’nin uzağında.


Kaynak: Fotospor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi