RİZESPORDA ANTRENMALAR VİDEOKONFERANS İLE DEVAM EDİYOR

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.04.2020 - 13:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2160+ kez okundu.
 

RİZESPORDA ANTRENMALAR VİDEOKONFERANS İLE DEVAM EDİYOR

Videokonferans ile haftanın iki günü antrenman yaptıran Ünal Karaman, futbolcularına takım içi iletişimin kopmaması için tavsiyelerde bulunuyor Çaykur Rizespor’lu oyuncular  koronavirüs sebebiyle futbola verilen arada çalışmalarını bir dizi yasaklarla birlikte teknik direktör Ünal Karaman’ın gözetiminde sürdürüyor. Tecrübeli teknik adam ders çalışarak oyuncularını hiçbir yönden başı boş bırakmış değil. Karaman, haftanın iki günü videokonferans aracılığıyla oyuncularına evlerinden antrenman yaptırarak takip ederken sürekli uyarılarda bulunuyor.  Videokonferans ile yapılan toplu idmanlara Diemondo. Talbi ve Atakan tesislerden diğer futbolcular ile Karaman’ da evlerinden katılıyor. Haftanın 2 günü tüm futbolcuların katılımıyla toplu olarak yapıla çalışmalar da Karaman, özellikle futbolcularına takım içi iletişimin kopmaması için ciddi uyarılarda ve tavsiyelerde bulunuyor. Takımı her yönden çok sıkı önlemlerle kontrol altına alan Ünal Karaman, talebelerinin  özellikle kilo almalarını önlemek için, karın ve sırt kaslarına vurgu yaparak ciddi çalışmalar yaptırıyor. Futbolcuların bir düşüş yaşamaması için sistem yüklemelerinden beslenmelerine kadar her şeylerini kontrol ederken hem kendisin hem de yardımcıları ile iletişim halinde kalmalarını istiyor. Antrenmanlarını Videokonferans ile Çaykur Rizespor’ da Ünal Karaman, oyuncularının moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutmak içinde konuşmalar yaptığı bildirildi. Karaman’ın oyuncularına bu süreci hep birlikte atlatacaklarına inandığını belirterek, “TFF ligler en erken haziran ayı başında oynanabilecek kararı verdi. Bunu bekleyeceğiz. Tekrar başlanırsa nasıl olacak şuan muamma. İşin bir de hazırlık ve psikolojik bölümü var. Siz her konuda rahat olun. Şuanda önemli olan tek şey sağlığımız. Çok dikkatli olun ve evinizden çıkmayın” uyarılarında bulunuyor.

Videokonferans ile haftanın iki günü antrenman yaptıran Ünal Karaman, futbolcularına takım içi iletişimin kopmaması için tavsiyelerde bulunuyor


Çaykur Rizespor’lu oyuncular  koronavirüs sebebiyle futbola verilen arada çalışmalarını bir dizi yasaklarla birlikte teknik direktör Ünal Karaman’ın gözetiminde sürdürüyor. Tecrübeli teknik adam ders çalışarak oyuncularını hiçbir yönden başı boş bırakmış değil. Karaman, haftanın iki günü videokonferans aracılığıyla oyuncularına evlerinden antrenman yaptırarak takip ederken sürekli uyarılarda bulunuyor.  Videokonferans ile yapılan toplu idmanlara Diemondo. Talbi ve Atakan tesislerden diğer futbolcular ile Karaman’ da evlerinden katılıyor.


Haftanın 2 günü tüm futbolcuların katılımıyla toplu olarak yapıla çalışmalar da Karaman, özellikle futbolcularına takım içi iletişimin kopmaması için ciddi uyarılarda ve tavsiyelerde bulunuyor. Takımı her yönden çok sıkı önlemlerle kontrol altına alan Ünal Karaman, talebelerinin  özellikle kilo almalarını önlemek için, karın ve sırt kaslarına vurgu yaparak ciddi çalışmalar yaptırıyor. Futbolcuların bir düşüş yaşamaması için sistem yüklemelerinden beslenmelerine kadar her şeylerini kontrol ederken hem kendisin hem de yardımcıları ile iletişim halinde kalmalarını istiyor.


Antrenmanlarını Videokonferans ile Çaykur Rizespor’ da Ünal Karaman, oyuncularının moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutmak içinde konuşmalar yaptığı bildirildi. Karaman’ın oyuncularına bu süreci hep birlikte atlatacaklarına inandığını belirterek, “TFF ligler en erken haziran ayı başında oynanabilecek kararı verdi. Bunu bekleyeceğiz. Tekrar başlanırsa nasıl olacak şuan muamma. İşin bir de hazırlık ve psikolojik bölümü var. Siz her konuda rahat olun. Şuanda önemli olan tek şey sağlığımız. Çok dikkatli olun ve evinizden çıkmayın” uyarılarında bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi