Rizespor Yönetimi Umarız bu takımı bozmaz.

Spor 26.05.2019 - 16:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1655+ kez okundu.
 

Rizespor Yönetimi Umarız bu takımı bozmaz.

Trabzonspor'un son bombası Azubuike Bordo- Mavililer, ön liberoya ligin ikinci yarısını Rizespor’da kiralık geçiren Azubuike’yi düşünüyor. Sözleşmesi Mısır’ın Pyramids takımında olan 22 yaşındaki Nijeryalı oyuncu için ilk etapta 1 milyon Euro’luk satın alma teklifi yapılacak. Bunun kabul görmemesi durumunda ise oyuncu kiralanmaya çalışılacak.   Azubuike’nin ise Trabzonspor’da oynamaya razı olduğu ifade edildi. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın da bu oyuncu için olumlu rapor sunduğu öğrenildi. Karadeniz

Trabzonspor'un son bombası Azubuike


Bordo- Mavililer, ön liberoya ligin ikinci yarısını Rizespor’da kiralık geçiren Azubuike’yi düşünüyor. Sözleşmesi Mısır’ın Pyramids takımında olan 22 yaşındaki Nijeryalı oyuncu için ilk etapta 1 milyon Euro’luk satın alma teklifi yapılacak. Bunun kabul görmemesi durumunda ise oyuncu kiralanmaya çalışılacak.

 

Azubuike’nin ise Trabzonspor’da oynamaya razı olduğu ifade edildi. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın da bu oyuncu için olumlu rapor sunduğu öğrenildi.

Karadeniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi