Rizespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Spor 26.07.2019 - 13:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1479+ kez okundu.
 

Rizespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Çaykur Rizespor'un Bolu'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Rizespor kaptanı Abdullah Durak yeni transferlerle daha iyi olacaklarını belirterek, “Gelen transferlerin kalitesi çok önemli. İnşallah iyi arkadaşlar gelir ve biz de başarılı oluruz” dedi. Çaykur Rizespor'un yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Bolu Dağı'nda bir otelde kamp yapan mavi-yeşilliler günde çift antrenman yapıyor. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde sabah antrenmanında sahaya çıkan Çaykur Rizespor'un antrenmanı ısınma koşusu ve hareketleri ile başladı. Antrenman daha sonra 5'e 2 ve streching ile sürdü. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Abdullah Durak, "Çalışmalar her kamp gibi yorucu geçiyor. Biz biraz daha ağır çalışıyoruz lige iyi başlamak için. İnşallah bu çalışmaların meyvelerini ve yorulmanın karşılığını da alırız. Takımımız şu anda iyi durumda. Gelen transferlerle daha iyi de olacak. Şu andaki uyumumuz gayet iyi. Biraz sıkıcı yorucu geçiyor ama inşallah lige iyi başlamak için özellikle ilk 4 hafta çok önemli. En iyi şekilde çalışmalara devam ediyoruz. Gelecek olan takviyelerle daha iyi duruma geleceğiz." dedi.    "GELEN TRANSFERLERİN KALİTESİ ÇOK ÖNEMLİ"   Transfer sezonunun yavaş geçtiğini belirten Durak, "Geçen seneye göre transfer sezonu yavaş geçiyor. Onun sebebi de tabii ki ekonomik sebepler. Her takıma bunun avantajları ve dezavantajları olacak. Biz de bunu kendimize avantaj olarak çevirmeye çalışacağız. Bu gelen transferlerin kalitesi çok önemli. İnşallah iyi arkadaşlar gelir ve biz de başarılı oluruz" diye konuştu.  Hedeflerinin yeni sezonda üst sıralarda yer almak olduğunu aktaran Abdullah Durak, "UEFA konusunda bir şey söyleyemeyeceğim. Çünkü eksiğiz biraz. İnşallah kaliteli oyuncular gelirse UEFA’ya kadar çıkabiliriz" dedi.  "   4 BÜYÜKLER BENCE DÜŞÜŞE GEÇTİ"   Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eskiye göre düşüşte olduğunu düşündüğünü belirten Durak, "Bence 4 büyükler düşüşe geçti. Ben uzun süre Süper Lig’de oynadım. Eskiden kolay değildi Beşiktaş’a, Galatasaray’a, Fenerbahçe’ye gidip puan almak. Puan bile hayaldi. Şimdi almayanı dövüyorlar neredeyse. O yüzden 3 büyüklerde düşüş var. Sebebi de galiba mali olarak etkili oldu. Bence Anadolu takımları da gelişti ama asıl neden 3 büyüklerdeki düşüşler" ifadelerini kullandı. GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ -Abdullah Durak ile röportaj -Antrenmandan görüntüler 

Çaykur Rizespor'un Bolu'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Rizespor kaptanı Abdullah Durak yeni transferlerle daha iyi olacaklarını belirterek, “Gelen transferlerin kalitesi çok önemli. İnşallah iyi arkadaşlar gelir ve biz de başarılı oluruz” dedi. Çaykur Rizespor'un yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Bolu Dağı'nda bir otelde kamp yapan mavi-yeşilliler günde çift antrenman yapıyor. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde sabah antrenmanında sahaya çıkan Çaykur Rizespor'un antrenmanı ısınma koşusu ve hareketleri ile başladı. Antrenman daha sonra 5'e 2 ve streching ile sürdü. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Abdullah Durak, "Çalışmalar her kamp gibi yorucu geçiyor. Biz biraz daha ağır çalışıyoruz lige iyi başlamak için. İnşallah bu çalışmaların meyvelerini ve yorulmanın karşılığını da alırız. Takımımız şu anda iyi durumda. Gelen transferlerle daha iyi de olacak. Şu andaki uyumumuz gayet iyi. Biraz sıkıcı yorucu geçiyor ama inşallah lige iyi başlamak için özellikle ilk 4 hafta çok önemli. En iyi şekilde çalışmalara devam ediyoruz. Gelecek olan takviyelerle daha iyi duruma geleceğiz." dedi. 

 

"GELEN TRANSFERLERİN KALİTESİ ÇOK ÖNEMLİ"

 

Transfer sezonunun yavaş geçtiğini belirten Durak, "Geçen seneye göre transfer sezonu yavaş geçiyor. Onun sebebi de tabii ki ekonomik sebepler. Her takıma bunun avantajları ve dezavantajları olacak. Biz de bunu kendimize avantaj olarak çevirmeye çalışacağız. Bu gelen transferlerin kalitesi çok önemli. İnşallah iyi arkadaşlar gelir ve biz de başarılı oluruz" diye konuştu.  Hedeflerinin yeni sezonda üst sıralarda yer almak olduğunu aktaran Abdullah Durak, "UEFA konusunda bir şey söyleyemeyeceğim. Çünkü eksiğiz biraz. İnşallah kaliteli oyuncular gelirse UEFA’ya kadar çıkabiliriz" dedi.  "

 

4 BÜYÜKLER BENCE DÜŞÜŞE GEÇTİ"

 

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eskiye göre düşüşte olduğunu düşündüğünü belirten Durak, "Bence 4 büyükler düşüşe geçti. Ben uzun süre Süper Lig’de oynadım. Eskiden kolay değildi Beşiktaş’a, Galatasaray’a, Fenerbahçe’ye gidip puan almak. Puan bile hayaldi. Şimdi almayanı dövüyorlar neredeyse. O yüzden 3 büyüklerde düşüş var. Sebebi de galiba mali olarak etkili oldu. Bence Anadolu takımları da gelişti ama asıl neden 3 büyüklerdeki düşüşler" ifadelerini kullandı. GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ -Abdullah Durak ile röportaj -Antrenmandan görüntüler 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi