Rizespor Yeni hocasını Çok erken Buldu.

Spor 30.05.2019 - 15:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1906+ kez okundu.
 

Rizespor Yeni hocasını Çok erken Buldu.

Çaykur Rizespor’da İsmail Kartal dönemi Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşmaya vardıklarını ifade etti. Yeşil-mavili kulübün Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, yolların ayrılmasına karar verilen teknik direktör Okan Buruk'un ardından İsmail Kartal ile anlaştıklarını açıkladı.    Bakır, "Takımımıza 8 aydır görev alan ve önemli başarılara imza atan teknik direktör Okan Buruk'la kendisinin isteğiyle yollarımızı ayırmıştık. Çaykur Rizespor ve kentle büyük bir uyum içinde çalışan, görev süresince gerek sportif, gerekse sosyal açıdan önemli başarılara imza atan Okan Buruk hocamıza yeni hayatında başarılar diliyoruz.   Başkanımız Hasan Kartal ve yönetim kurulu değerlendirmeleri sonucunda teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal'la anlaşmaya vardık. Sözleşme süresi ve diğer konuları görüşerek hocamızla sözleşme imzalayacağız. İsmail Kartal, camiamıza hayırlı olsun. Kendisinin başarı olacağa canı gönülden inanıyoruz" dedi.. 57 yaşındaki Kartal 2010-2014 yılları arasında Fenerbahçe’de antrenörlük yaparken 2014-15 sezonunda sarı lacivertli kulüpte teknik direktör olarak görev aldı. Daha sonra Eskişehirspor ve Gaziantepspor’u çalıştıran deneyimli isim son olarak Ankaragücü’nde teknik direktörlük yaptı

Çaykur Rizespor’da İsmail Kartal dönemi


Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşmaya vardıklarını ifade etti. Yeşil-mavili kulübün Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, yolların ayrılmasına karar verilen teknik direktör Okan Buruk'un ardından İsmail Kartal ile anlaştıklarını açıkladı. 

 

Bakır, "Takımımıza 8 aydır görev alan ve önemli başarılara imza atan teknik direktör Okan Buruk'la kendisinin isteğiyle yollarımızı ayırmıştık. Çaykur Rizespor ve kentle büyük bir uyum içinde çalışan, görev süresince gerek sportif, gerekse sosyal açıdan önemli başarılara imza atan Okan Buruk hocamıza yeni hayatında başarılar diliyoruz.

 

Başkanımız Hasan Kartal ve yönetim kurulu değerlendirmeleri sonucunda teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal'la anlaşmaya vardık. Sözleşme süresi ve diğer konuları görüşerek hocamızla sözleşme imzalayacağız. İsmail Kartal, camiamıza hayırlı olsun. Kendisinin başarı olacağa canı gönülden inanıyoruz" dedi..


57 yaşındaki Kartal 2010-2014 yılları arasında Fenerbahçe’de antrenörlük yaparken 2014-15 sezonunda sarı lacivertli kulüpte teknik direktör olarak görev aldı.


Daha sonra Eskişehirspor ve Gaziantepspor’u çalıştıran deneyimli isim son olarak Ankaragücü’nde teknik direktörlük yaptı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi