RİZESPOR YILDIZ OYUNCU İÇİN KARAR AŞAMASINDA

Spor 07.01.2020 - 08:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2565+ kez okundu.
 

RİZESPOR YILDIZ OYUNCU İÇİN KARAR AŞAMASINDA

Transferde Emmanuel Adebayor piyangosu!; Transferde son dakika gelişmesi... Kayserispor'la yol ayrımına giden Emmanuel Adebayor için bir Süper Lig ekibi daha devreye girdi, görüşmeler başladı... Transferde adı Aston Villa’yla ciddi şekilde anılan Emmanuel Adebayor için Çaykur Rizespor devreye girdi. Son olarak Dinamo Kiev’den Harmash’ı kadrosuna katan Yeşil-Mavililer yıldız oyuncu hakkında karar aşamasında. Sezonun ikinci yarısında çok daha güçlü bir kadroyla mücadele etmeye hazırlanan Çaykur Rizespor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Önceki gün Dinamo Kiev forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Harmash’a imza attıran sportif direktör Yılmaz Bal’ın yeni takviyeler için de yoğun bir çalışma içerisinde olduğu belirlendi. Karadeniz ekibinde teknik direktör İsmail Kartal’ın forvete de mutlaka transfer istediği öğrenilirken özellikle Kayserispor’dan ayrılan Adebayor’un üzerinde durduğu öğrenildi. Fanatik'te yer alan habere göre; adı son günlerde ciddi şekilde Aston Villa ile anılan Togolu yıldızın menajeriyle bir görüşme gerçekleştirileceği ifade edildi. Rizespor eğer uygun bir yıllık ücret ortaya çıkması halinde bu transferde yol haritasını belirleyecek. Bu arada Çaykur Rizespor’da yolların ayrılacağı isimlerle de görüşmeler devam ediyor. Forvetlerden El Kabir’e takımda düşünülmediği iletildi. Başarılı oyuncu için gelen teklif olması halinde kolaylık sağlanacak. Öte yandan sezon başında Altınordu’dan kadroya katılan Yusuf Acer de 1. Lig’e kiralanacak. Sporarena

Transferde Emmanuel Adebayor piyangosu!;


Transferde son dakika gelişmesi... Kayserispor'la yol ayrımına giden Emmanuel Adebayor için bir Süper Lig ekibi daha devreye girdi, görüşmeler başladı...


Transferde adı Aston Villa’yla ciddi şekilde anılan Emmanuel Adebayor için Çaykur Rizespor devreye girdi. Son olarak Dinamo Kiev’den Harmash’ı kadrosuna katan Yeşil-Mavililer yıldız oyuncu hakkında karar aşamasında.


Sezonun ikinci yarısında çok daha güçlü bir kadroyla mücadele etmeye hazırlanan Çaykur Rizespor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Önceki gün Dinamo Kiev forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Harmash’a imza attıran sportif direktör Yılmaz Bal’ın yeni takviyeler için de yoğun bir çalışma içerisinde olduğu belirlendi.


Karadeniz ekibinde teknik direktör İsmail Kartal’ın forvete de mutlaka transfer istediği öğrenilirken özellikle Kayserispor’dan ayrılan Adebayor’un üzerinde durduğu öğrenildi. Fanatik'te yer alan habere göre; adı son günlerde ciddi şekilde Aston Villa ile anılan Togolu yıldızın menajeriyle bir görüşme gerçekleştirileceği ifade edildi. Rizespor eğer uygun bir yıllık ücret ortaya çıkması halinde bu transferde yol haritasını belirleyecek.


Bu arada Çaykur Rizespor’da yolların ayrılacağı isimlerle de görüşmeler devam ediyor. Forvetlerden El Kabir’e takımda düşünülmediği iletildi. Başarılı oyuncu için gelen teklif olması halinde kolaylık sağlanacak. Öte yandan sezon başında Altınordu’dan kadroya katılan Yusuf Acer de 1. Lig’e kiralanacak.


Sporarena

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi