RİZESPOR'UN ESKİ HOCASI YENİDEN SÜPER LİGE DÖNÜYOR

Spor 01.01.2020 - 20:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2245+ kez okundu.
 

RİZESPOR'UN ESKİ HOCASI YENİDEN SÜPER LİGE DÖNÜYOR

Antalyaspor Hikmet Karaman ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor teknik direktörlük görevi için Hikmet Karaman ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Antalyaspor yöneticileri ile olumlu bir görüşme gerçekleştiren Karaman son bir pürüz yaşanmazsa ligin ikinci yarısında Antalyaspor'u çalıştıracak. Hırvat teknik adam Stjepan Tomas ile yollarını ayıran Antalyaspor, takımın başına Hikmet Karaman’ı getiriyor… Tecrübeli hoca ile AAntalyaspor yöneticileri dün İstanbul’da bir görüşme gerçekleştirdi ve büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Akdeniz ekibi ligin ikinci yarısında takımı 59 yaşındaki deneyimli teknik direktöre emanet etmek istiyor. Hikmet Karaman, yapılacak son görüşmede bir pürüz yaşanmazsa Süper Lig’in ikinci yarısında kırmızı beyazlı takımın başında olacak. Süper Lig’de son olarak Kayserispor’u çalıştıran Karaman, 6 Ekim 2019’da görevini bırakmıştı. Hikmet Karaman Kayserispor ile 30 maçta 8 galibiyet, 12 beraberlik, 10 mağlubiyet almıştı. Kırmızı beyazlı kulüpte 15 Kasım’da teknik direktörlük görevine başlayan Stjepan Tomas, 6 maçta takımın başında yer aldı. Antalyaspor bu maçlarda 3 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı. Antalyaspor, ligin ilk yarısını 14 puanla 16. sırada tamamladı. SKOR ÖZEL | Ümit GENÇ  

Antalyaspor Hikmet Karaman ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı


Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor teknik direktörlük görevi için Hikmet Karaman ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Antalyaspor yöneticileri ile olumlu bir görüşme gerçekleştiren Karaman son bir pürüz yaşanmazsa ligin ikinci yarısında Antalyaspor'u çalıştıracak.


Hırvat teknik adam Stjepan Tomas ile yollarını ayıran Antalyaspor, takımın başına Hikmet Karaman’ı getiriyor…


Tecrübeli hoca ile AAntalyaspor yöneticileri dün İstanbul’da bir görüşme gerçekleştirdi ve büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Akdeniz ekibi ligin ikinci yarısında takımı 59 yaşındaki deneyimli teknik direktöre emanet etmek istiyor.


Hikmet Karaman, yapılacak son görüşmede bir pürüz yaşanmazsa Süper Lig’in ikinci yarısında kırmızı beyazlı takımın başında olacak. Süper Lig’de son olarak Kayserispor’u çalıştıran Karaman, 6 Ekim 2019’da görevini bırakmıştı. Hikmet Karaman Kayserispor ile 30 maçta 8 galibiyet, 12 beraberlik, 10 mağlubiyet almıştı.


Kırmızı beyazlı kulüpte 15 Kasım’da teknik direktörlük görevine başlayan Stjepan Tomas, 6 maçta takımın başında yer aldı. Antalyaspor bu maçlarda 3 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı. Antalyaspor, ligin ilk yarısını 14 puanla 16. sırada tamamladı.


SKOR ÖZEL | Ümit GENÇ

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi