Rizespor 'u doya doya seyretmek istiyoruz.

Spor 19.08.2019 - 00:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1545+ kez okundu.
 

Rizespor 'u doya doya seyretmek istiyoruz.

Rizespor'un Ankara'da Gençlerbirliği karşısında aldığı 3 puan taraftarını oldukça memnun etti. Özellikle Rize dışında yaşayan Rizeliler ve RiZESPORLULAR bu galibiyet sonrası gurbet ellerde artı bir  moral buldular.. Deplasmanda kazanmak çok güzeldi Şimdi haftaya Rize'de Sıvas maçına çıkacağız. Sısav maçını TV ekranlarından seyretmek zorunda kalan özellikle Rize dışındaki sporlerlerin Rize stadındaki TV yayınına isyanı var.   Bilindiği gibi Rizespor'un Rize'de stadyumda en fazla 15.500 taraftarı olabilirken TV ekranları başında yüzbinlerce Rizeli ve Rizesporlu futbolsever Rizespor maçlarını takip ediyor. Sıkıntı şu;  şu anda Süper ligde BEİNSPORT'dan yayınlanan maçlarda en kötü yayın Rize'den yapılmaktadır. Pilot kameranın yeri istenilen yükseklikte olmadığı için tv ekranlarında seyir zevki diye bir şey maalesef yok. Sahada futbolcuların birbirine karışmış vaziyette ne kadar güzel bir futbol oynanırsa oynansın oyunun güzelliği maalesef ekran başında  hissedilemiyor.   Kulüp Başkanımız sayın Hasan Kartal ve yöneticilerimiz Rize'deki maçları tribünden izlediklerinden TV ekranlarındaki o kötü yayın sebebiyle belki seyir zevkinden mahrum kalmıyorlar  ama inanın binlerce insan Rize'den yaplan maç yayınlarından çok rahatsız Geçtiğimiz sezon bu konu haber sitemizde gündeme getirilmiş ve Dönemim yönetimi ve Özellikle o dönem yönetimde bulunan şu anki Rize Belediye Başkanı Sayın Rahmi Metin  konuya özel ilgi göstermiş ve Rize'deki milli maçta pilot kameranın yerinin değiştirilmesini sağlamıştı. Az da olsa yayın kalitesi biraz daha düzelmiş ancak lig maçlarında pilot kamera tekrar eski yerine konmuştu. Sayın Başkan Hasan KARTAL beyden ricamızdır özellikle Rize dışında Rizesporu TV ekranlarından izleyen taraftarlarımızın bu sesine kulak verin lüfen. İnanın çok kötü bir yayın var. Stadyum yapılırken pilot kamera için özel bir yer ayrılmamış ve kamera çok düşük bir zeminde kalmıştır. Çatının üstüne mi yoksa çatı altına mı alırsınız lütfen pilot kamerayı yüksek bir yere yerleştirin Konu Rizespor kulübü ile Beinsport un gündeminde olan bir konudur. Hafta sonu Rizespor - Sivasspor  maçını kaliteli bir çekim ile seyretmek istiyoruz.  Şimdiden Sayın Kartal'a teşşekkürlerimizi arz ediyoruz . Umarız gereği yapılacaktır.

Rizespor'un Ankara'da Gençlerbirliği karşısında aldığı 3 puan taraftarını oldukça memnun etti. Özellikle Rize dışında yaşayan Rizeliler ve RiZESPORLULAR bu galibiyet sonrası gurbet ellerde artı bir  moral buldular..


Deplasmanda kazanmak çok güzeldi Şimdi haftaya Rize'de Sıvas maçına çıkacağız. Sısav maçını TV ekranlarından seyretmek zorunda kalan özellikle Rize dışındaki sporlerlerin Rize stadındaki TV yayınına isyanı var.

 

Bilindiği gibi Rizespor'un Rize'de stadyumda en fazla 15.500 taraftarı olabilirken TV ekranları başında yüzbinlerce Rizeli ve Rizesporlu futbolsever Rizespor maçlarını takip ediyor.


Sıkıntı şu;  şu anda Süper ligde BEİNSPORT'dan yayınlanan maçlarda en kötü yayın Rize'den yapılmaktadır.


Pilot kameranın yeri istenilen yükseklikte olmadığı için tv ekranlarında seyir zevki diye bir şey maalesef yok. Sahada futbolcuların birbirine karışmış vaziyette ne kadar güzel bir futbol oynanırsa oynansın oyunun güzelliği maalesef ekran başında  hissedilemiyor.  


Kulüp Başkanımız sayın Hasan Kartal ve yöneticilerimiz Rize'deki maçları tribünden izlediklerinden TV ekranlarındaki o kötü yayın sebebiyle belki seyir zevkinden mahrum kalmıyorlar  ama inanın binlerce insan Rize'den yaplan maç yayınlarından çok rahatsız


Geçtiğimiz sezon bu konu haber sitemizde gündeme getirilmiş ve Dönemim yönetimi ve Özellikle o dönem yönetimde bulunan şu anki Rize Belediye Başkanı Sayın Rahmi Metin  konuya özel ilgi göstermiş ve Rize'deki milli maçta pilot kameranın yerinin değiştirilmesini sağlamıştı. Az da olsa yayın kalitesi biraz daha düzelmiş ancak lig maçlarında pilot kamera tekrar eski yerine konmuştu.


Sayın Başkan Hasan KARTAL beyden ricamızdır özellikle Rize dışında Rizesporu TV ekranlarından izleyen taraftarlarımızın bu sesine kulak verin lüfen.


İnanın çok kötü bir yayın var. Stadyum yapılırken pilot kamera için özel bir yer ayrılmamış ve kamera çok düşük bir zeminde kalmıştır. Çatının üstüne mi yoksa çatı altına mı alırsınız lütfen pilot kamerayı yüksek bir yere yerleştirin


Konu Rizespor kulübü ile Beinsport un gündeminde olan bir konudur.


Hafta sonu Rizespor - Sivasspor  maçını kaliteli bir çekim ile seyretmek istiyoruz. 


Şimdiden Sayın Kartal'a teşşekkürlerimizi arz ediyoruz . Umarız gereği yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi