Rizespor Trabzon Maçı Öncesi Alanya'dan moralle dönüyor

Spor 19.05.2019 - 21:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1737+ kez okundu.
 

Rizespor Trabzon Maçı Öncesi Alanya'dan moralle dönüyor

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.    Karşılaşmaya etkili başlayan Aytemiz Alanyaspor, 12. dakikada Papiss Cisse'nin golüyle 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Baiano'nun ortasına Villafanez ön direkte kafa vuruşunu yaptı kale sahası içerisinde son olarak Cisse'ye çarpan top ağlarla buluştu ve Aytemiz Alanyaspor 1-0 öne geçti. Papiss Cisse bu sezon 16. golüne imza attı. Karşılaşmanın 19. dakikasında Aytemiz Alanyaspor Cisse ile bir kez daha gole çok yaklaştı ancak golcü oyuncunun müsait pozisyonda yaptığı vuruş direkten oyun alanına döndü. Dönen topta hızlı çıkan Çaykur Rizespor Vedat Muriqi ile golü buldu ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı. İlk yarı Aytemiz Alanyaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.    İkinci yarıya Çaykur Rizespor daha etkili başlarkeni konuk ekip 64'te kazandığı penaltı ile golü de buldu. Defansın arkasına sarkan Umar Aminu'yu kaleci Ufuk Ceylan'ın düşürmesiyle hakem Zorbay Küçük beyaz noktayı gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Vedat Muriqi golü attı ve skoru 1-1'e getirdi. Golden sonra her iki takımda net fırsatlar üretmesine rağmen golü bulamadı ve karşılaşma 1-1 sonuçlanırken puanlar paylaşıldı.   Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor puanını 43'e çıkardı ve ligi 5. bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şansını kaybetti, Çaykur Rizespor ise 41'e yükseltti.
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. 
 
Karşılaşmaya etkili başlayan Aytemiz Alanyaspor, 12. dakikada Papiss Cisse'nin golüyle 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Baiano'nun ortasına Villafanez ön direkte kafa vuruşunu yaptı kale sahası içerisinde son olarak Cisse'ye çarpan top ağlarla buluştu ve Aytemiz Alanyaspor 1-0 öne geçti. Papiss Cisse bu sezon 16. golüne imza attı. Karşılaşmanın 19. dakikasında Aytemiz Alanyaspor Cisse ile bir kez daha gole çok yaklaştı ancak golcü oyuncunun müsait pozisyonda yaptığı vuruş direkten oyun alanına döndü. Dönen topta hızlı çıkan Çaykur Rizespor Vedat Muriqi ile golü buldu ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı. İlk yarı Aytemiz Alanyaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. 
 
İkinci yarıya Çaykur Rizespor daha etkili başlarkeni konuk ekip 64'te kazandığı penaltı ile golü de buldu. Defansın arkasına sarkan Umar Aminu'yu kaleci Ufuk Ceylan'ın düşürmesiyle hakem Zorbay Küçük beyaz noktayı gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Vedat Muriqi golü attı ve skoru 1-1'e getirdi. Golden sonra her iki takımda net fırsatlar üretmesine rağmen golü bulamadı ve karşılaşma 1-1 sonuçlanırken puanlar paylaşıldı.
 
Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor puanını 43'e çıkardı ve ligi 5. bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şansını kaybetti, Çaykur Rizespor ise 41'e yükseltti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi