Rizespor 'O'nun gibisini bulabilecek mi. Gitti gibi.

28.05.2019 - 12:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2803+ kez okundu.
 

Rizespor 'O'nun gibisini bulabilecek mi. Gitti gibi.

Sarı-lacivertliler, transferde ilk bombayı Süper Lig’in golcüsüyle patlatmaya hazırlanıyor.Ersun Yanal’ın çok istediği Vedat Muriç için sezonun bitmesi bekleniyordu. Önceki gün oynanan maçlarla lig noktalandı, Muriç pazarlıkları resmen başladı. Rizesporlu yöneticiler dün İstanbul’a geldi. Başkanların yer almadığı ilk görüşmede Karadeniz temsilcisinin kapıyı 5 milyon eurodan açtığı ancak bu rakamı 3.5 milyon euroya kadar düşürdükleri iddia edildi.  Sarı-lacivertlier ise 2.5 milyon eurodan 3 milyon euroya çıktı.   Tarafların ilk görüşmesinin olumlu geçtiği, önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya oturacakları öğrenildi.  Yöneticilerin yürütecekleri pazarlıklarda son aşamaya gelindiğinde, işi bitirmek için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Rizespor Başkanı Hasan Kartal’ın devreye girecekleri kaydedildi. Başkanların görüşmesinde imzaların atılması bekleniyor.  25 yaşındaki Kosovalı golcü, bu sezon ligde 34 maçın tamamında görev yaparken 17 gol attı ve 8 asiste imza attı.

Sarı-lacivertliler, transferde ilk bombayı Süper Lig’in golcüsüyle patlatmaya hazırlanıyor.Ersun Yanal’ın çok istediği Vedat Muriç için sezonun bitmesi bekleniyordu.


Önceki gün oynanan maçlarla lig noktalandı, Muriç pazarlıkları resmen başladı. Rizesporlu yöneticiler dün İstanbul’a geldi.

Başkanların yer almadığı ilk görüşmede Karadeniz temsilcisinin kapıyı 5 milyon eurodan açtığı ancak bu rakamı 3.5 milyon euroya kadar düşürdükleri iddia edildi. 


Sarı-lacivertlier ise 2.5 milyon eurodan 3 milyon euroya çıktı.
 
Tarafların ilk görüşmesinin olumlu geçtiği, önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya oturacakları öğrenildi. 


Yöneticilerin yürütecekleri pazarlıklarda son aşamaya gelindiğinde, işi bitirmek için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Rizespor Başkanı Hasan Kartal’ın devreye girecekleri kaydedildi.


Başkanların görüşmesinde imzaların atılması bekleniyor. 


25 yaşındaki Kosovalı golcü, bu sezon ligde 34 maçın tamamında görev yaparken 17 gol attı ve 8 asiste imza attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi