RİZESPOR NASIL KURTULUR? BİLEN VARSA YAZSIN.

Spor 17.03.2020 - 21:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1966+ kez okundu.
 

RİZESPOR NASIL KURTULUR? BİLEN VARSA YAZSIN.

RİZESPOR KENDİNİ ATEŞE ATTI. İZMİR'DEN DE ELİ BOŞ DÖNÜYOR 2-0   Son 3 karşılaşmasında Kayserispor, Başakşehir ve Kasımpaşa’ya yenilerek Avrupa hedefinden uzaklaşan Göztepe erteleme maçında düşme potasındaki Çaykur Rizespor’u konuk etti. Koronovirüs önlemleri çerçevesinde seyircisiz oynanan mücadele İzmir ekibinin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Göztepe, 3 maç sonra galibiyet alırken, 7 maçtır 3 puana hasret kalan Rize, ateş hattında kaldı. Hava şartları nedeniyle İzmir'e gelememesi nedeniyle ertelenen 21. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, Göztepe ile karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan ve Mustafa Öğretmenoğlu’nun düdük çaldığı karşılaşma İzmir ekibinin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İlhan Palut'un takımına 3 puanı getiren goller 56'da Berkan Emir ve 61'de Stefano Napoleoni kaydetti. Bu sonucun ardından 37 puana yükselen 3 maç sonra galibiyet aldı ve 8. sırada yer aldı.   7 maçtır 3 puan hasreti çeken Çaykur Rizespor ise 25 puanla 16. sırada kaldı, ateş hattından kurtulma fırsatını kaçırdı.

RİZESPOR KENDİNİ ATEŞE ATTI. İZMİR'DEN DE ELİ BOŞ DÖNÜYOR 2-0
 

Son 3 karşılaşmasında Kayserispor, Başakşehir ve Kasımpaşa’ya yenilerek Avrupa hedefinden uzaklaşan Göztepe erteleme maçında düşme potasındaki Çaykur Rizespor’u konuk etti. Koronovirüs önlemleri çerçevesinde seyircisiz oynanan mücadele İzmir ekibinin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Göztepe, 3 maç sonra galibiyet alırken, 7 maçtır 3 puana hasret kalan Rize, ateş hattında kaldı.


Hava şartları nedeniyle İzmir'e gelememesi nedeniyle ertelenen 21. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, Göztepe ile karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan ve Mustafa Öğretmenoğlu’nun düdük çaldığı karşılaşma İzmir ekibinin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.


İlhan Palut'un takımına 3 puanı getiren goller 56'da Berkan Emir ve 61'de Stefano Napoleoni kaydetti. Bu sonucun ardından 37 puana yükselen 3 maç sonra galibiyet aldı ve 8. sırada yer aldı.

 

7 maçtır 3 puan hasreti çeken Çaykur Rizespor ise 25 puanla 16. sırada kaldı, ateş hattından kurtulma fırsatını kaçırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi