Rizespor Lig öncesi iyi bir görüntü vermedi.

Spor 10.08.2019 - 19:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2493+ kez okundu.
 

Rizespor Lig öncesi iyi bir görüntü vermedi.

Çaykur Didi Stadyumunda GİRESUNSPOR'LA karşılaşan Rizespro müsabakadan 1-0 MAĞLUP  ayrıldı   Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Çaykur Didi Stadyumu’nda Giresunspor ile mücadele etti. Müsabaka misafir takım Giresunspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ilk ve ikinci yarıya farklı kadrolarla çıktı.   Giresunspor’un golünü 64. dakikada Tanase kaydederken ev sahini ekip Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal da kadrodaki tüm oyunculara maç içerisinde yer verdi.   Çaykur Rizespor, 2019-2020 sezonunun açılışını düzenlenen tören ile gerçekleştirdi.    Sezon açılışında amatör spor branşlarında mücadele eden sporculara ödüller verildi.  Çaykur Rizespor, 2019-2020 Cemil Usta sezonunun açılışını gerçekleştirdi. Sezon açılışına katılan yöresel sanatçılar Usame İsmail, Volkan Arslan ve Murat Köse konserlerle taraftarları coşturdu. Konserin ardından amatör spor dallarında uluslararası ve ulusal turnuvalarda derece yapan sporculara ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından sporcular, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.     ADIMIZI DÜNYAYA DUYURACAĞIZ Sezon açılışında konuşan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, “Her Rizeli Rizesporlu olacak ki daha güçlü olacağız. İnşallah Rizespor’un gücünü bütün dünyaya duyuracağız. Birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bu nedenle bütün amatör sporcularımızı daha çok çalışmalarını istiyorum” dedi.     'AVRUPA ŞAMPİYONU ÇIKARACAĞIZ'    Törende konuşan AK Parti Rize Milletvekili ve Gençlik ve Spor eski Bakanı Osman Aşkın Bak ise “Rizelilerin ve Çaykur Rizespor’un amatöre verdiği destek için teşekkür ederiz. Bütün amatör dallarında Rize’ den dünya ve Avrupa şampiyonları çıkacağına inanıyorum. Biz bakanlık olarak Rize’ye 20 tane spor salonu kazandırdık. Bu salonlarda siz çocukların yetişmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.  Çaykur Rizespor, sezon açılışında TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile karşılaştı. Yeşil Mavililer, etkili oyun ortaya koysa da sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Yeşil Mavililerde El Kabir penaltı atışından yararlanamadı.   

Çaykur Didi Stadyumunda GİRESUNSPOR'LA karşılaşan Rizespro müsabakadan 1-0 MAĞLUP  ayrıldı

 

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Çaykur Didi Stadyumu’nda Giresunspor ile mücadele etti. Müsabaka misafir takım Giresunspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ilk ve ikinci yarıya farklı kadrolarla çıktı.

 

Giresunspor’un golünü 64. dakikada Tanase kaydederken ev sahini ekip Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal da kadrodaki tüm oyunculara maç içerisinde yer verdi.

 

Çaykur Rizespor, 2019-2020 sezonunun açılışını düzenlenen tören ile gerçekleştirdi. 

 

Sezon açılışında amatör spor branşlarında mücadele eden sporculara ödüller verildi.  Çaykur Rizespor, 2019-2020 Cemil Usta sezonunun açılışını gerçekleştirdi. Sezon açılışına katılan yöresel sanatçılar Usame İsmail, Volkan Arslan ve Murat Köse konserlerle taraftarları coşturdu. Konserin ardından amatör spor dallarında uluslararası ve ulusal turnuvalarda derece yapan sporculara ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından sporcular, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  

 

ADIMIZI DÜNYAYA DUYURACAĞIZ Sezon açılışında konuşan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, “Her Rizeli Rizesporlu olacak ki daha güçlü olacağız. İnşallah Rizespor’un gücünü bütün dünyaya duyuracağız. Birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bu nedenle bütün amatör sporcularımızı daha çok çalışmalarını istiyorum” dedi.  

 

'AVRUPA ŞAMPİYONU ÇIKARACAĞIZ' 

 

Törende konuşan AK Parti Rize Milletvekili ve Gençlik ve Spor eski Bakanı Osman Aşkın Bak ise “Rizelilerin ve Çaykur Rizespor’un amatöre verdiği destek için teşekkür ederiz. Bütün amatör dallarında Rize’ den dünya ve Avrupa şampiyonları çıkacağına inanıyorum. Biz bakanlık olarak Rize’ye 20 tane spor salonu kazandırdık. Bu salonlarda siz çocukların yetişmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.  Çaykur Rizespor, sezon açılışında TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile karşılaştı. Yeşil Mavililer, etkili oyun ortaya koysa da sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Yeşil Mavililerde El Kabir penaltı atışından yararlanamadı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi