RİZESPOR KASIMPAŞA'NIN YILDIZI İLE ANLAŞTI

Spor 09.01.2020 - 10:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2546+ kez okundu.
 

RİZESPOR KASIMPAŞA'NIN YILDIZI İLE ANLAŞTI

Veysel Sarı, Çaykur Rize’de! Kasımpaşa’da ikinci yarı öncesi yaprak dökümü devam ederken takım kaptanı Veysel Sarı’nın da yeni adresi belli oldu. Kendisinden takım bulması istenen deneyimli stoperin bir diğer Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’la el sıkıştığı öğrenildi. Mahmut Pala ve Garmash’ı kadrosuna katarak transfere hızlı başlayan Karadeniz ekibinin deneyimli savunmacıyla her konuda anlaştığı bildirildi. Veysel’in Kasımpaşa ile sözleşmesini feshettikten sonra Rizespor’la 1.5 yıllık yeni kontrat yapacağı öğrenildi. Yeşil-Mavililer’de teknik direktör İsmail Kartal’ın çok istediği oyuncunun birkaç güne kadar Antalya Belek’te devam eden kampa katılmaları bekleniyor.

Veysel Sarı, Çaykur Rize’de!


Kasımpaşa’da ikinci yarı öncesi yaprak dökümü devam ederken takım kaptanı Veysel Sarı’nın da yeni adresi belli oldu.


Kendisinden takım bulması istenen deneyimli stoperin bir diğer Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’la el sıkıştığı öğrenildi.


Mahmut Pala ve Garmash’ı kadrosuna katarak transfere hızlı başlayan Karadeniz ekibinin deneyimli savunmacıyla her konuda anlaştığı bildirildi. Veysel’in Kasımpaşa ile sözleşmesini feshettikten sonra Rizespor’la 1.5 yıllık yeni kontrat yapacağı öğrenildi. Yeşil-Mavililer’de teknik direktör İsmail Kartal’ın çok istediği oyuncunun birkaç güne kadar Antalya Belek’te devam eden kampa katılmaları bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi