RİZESPOR FENERBAHÇE^Yİ ELİ BOŞ GÖNDERDİ.

Spor 23.11.2019 - 14:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1684+ kez okundu.
 

RİZESPOR FENERBAHÇE^Yİ ELİ BOŞ GÖNDERDİ.

Bugün Rize Mehmet Cengiz Tesislerinde oynanan Elit U17 futbol müsabakasında Rizespor Fenerbahçe'yi ağırladı. Baştan sona üstün oynayan Rizespor U17 takımı her iki yarıda bulduğu gollerle Fenerbahçe U17 takımını 2-0 yenmeyi başardı.   Alt yapıdan  gelen yetenekli  gençlerin  Rizespor'un geleceği için büyük ümitler vaadettiği müsabakada  gençlerin dayanıklılığı ve fizik olarak gelecek için ümit vermeleri  izleyenlerden tam nokta alırken fırsat verilmesi halinde bu gençlerin rizesporun geleceği olabileceği bir kez daha görüldü.

Bugün Rize Mehmet Cengiz Tesislerinde oynanan Elit U17 futbol müsabakasında Rizespor Fenerbahçe'yi ağırladı.


Baştan sona üstün oynayan Rizespor U17 takımı her iki yarıda bulduğu gollerle Fenerbahçe U17 takımını 2-0 yenmeyi başardı.  


Alt yapıdan  gelen yetenekli  gençlerin  Rizespor'un geleceği için büyük ümitler vaadettiği müsabakada  gençlerin dayanıklılığı ve fizik olarak gelecek için ümit vermeleri  izleyenlerden tam nokta alırken fırsat verilmesi halinde bu gençlerin rizesporun geleceği olabileceği bir kez daha görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi