Rizespor'dan Başkan Rahmi METİN'e Ziyaret

Spor 08.04.2019 - 16:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2652+ kez okundu.
 

Rizespor'dan Başkan Rahmi METİN'e Ziyaret

RİZESPOR’ DAN BAŞKAN  RAHMİ METİN’E ZİYARET    Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Ak Parti Rize Belediye başkanı Rahmi Metin’i ziyaret etti.    Başkan Kartal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Metin’i makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileğinde bulundular. Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Belediye Başkanı Rahmi Metin’e isminin yazılı 53 numaralı forma ile birlikte Atmaca heykeli hediye etti. Başkan Kartal burada yaptığı açıklamada, “Rize belediye başkanlığına seçilen Rahmi Metin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Metin başkan daha önce Rizespor’ da yönetim kurulu üyeliği yaptı.   Beraber çalıştık. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” dedi. Rize Belediye başkanı Rahmi Metin, ziyaretten dolayı Kartal ve beraberindekilere teşekkür ederek şunları söyledi. Rizespor hepimizin ortak aşkı. Başarılı olması için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle süper ligin ikinci yarısında çok iyi bir performans gösterdi. Bu başarının sezon sonuna kadar devam edip ligi en iyi yerde bitireceğine inanıyoruz.  Bizler yerel yöneticiler olarak kanunların el verdiği ölçüde desteğimizi vereceğiz” dedi.  

RİZESPOR’ DAN BAŞKAN  RAHMİ METİN’E ZİYARET 

 

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Ak Parti Rize Belediye başkanı Rahmi Metin’i ziyaret etti. 

 

Başkan Kartal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Metin’i makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileğinde bulundular. Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Belediye Başkanı Rahmi Metin’e isminin yazılı 53 numaralı forma ile birlikte Atmaca heykeli hediye etti. Başkan Kartal burada yaptığı açıklamada, “Rize belediye başkanlığına seçilen Rahmi Metin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Metin başkan daha önce Rizespor’ da yönetim kurulu üyeliği yaptı.

 

Beraber çalıştık. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” dedi. Rize Belediye başkanı Rahmi Metin, ziyaretten dolayı Kartal ve beraberindekilere teşekkür ederek şunları söyledi. Rizespor hepimizin ortak aşkı. Başarılı olması için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle süper ligin ikinci yarısında çok iyi bir performans gösterdi. Bu başarının sezon sonuna kadar devam edip ligi en iyi yerde bitireceğine inanıyoruz.  Bizler yerel yöneticiler olarak kanunların el verdiği ölçüde desteğimizi vereceğiz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi