Rizespor'dan Altınordu'nun genç yıldızı ile 5 yıllık sözleşme

Spor 17.08.2019 - 10:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2902+ kez okundu.
 

Rizespor'dan Altınordu'nun genç yıldızı ile 5 yıllık sözleşme

Çaykur Rizespor, Altınordu forması giyen 22 yaşındaki sol bek Yusuf Acer ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-mavili kulüpten transferle ilgili olarak yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor’umuz  Altınordu FK’den sol bek oyuncusu Yusuf Acer ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.   4 sezondur Altınordu FK’de oynayan ve 110 resmi maçta yer alan Yusuf Acer’e kulübümüze hoş geldin diyerek başarılar diliyoruz" denildi. Geçen sezon Altınordu forması ile 27 maça çıkan Yusuf  Acer, 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. 

Çaykur Rizespor, Altınordu forması giyen 22 yaşındaki sol bek Yusuf Acer ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-mavili kulüpten transferle ilgili olarak yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor’umuz  Altınordu FK’den sol bek oyuncusu Yusuf Acer ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

 

4 sezondur Altınordu FK’de oynayan ve 110 resmi maçta yer alan Yusuf Acer’e kulübümüze hoş geldin diyerek başarılar diliyoruz" denildi. Geçen sezon Altınordu forması ile 27 maça çıkan Yusuf  Acer, 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi