RİZESPOR BOMBAYI PATLATTI. ÜNLÜ GOLCU 2+1 YILLIĞINA RİZESPOR'DA

Spor 28.08.2020 - 16:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1975+ kez okundu.
 

RİZESPOR BOMBAYI PATLATTI. ÜNLÜ GOLCU 2+1 YILLIĞINA RİZESPOR'DA

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, 33 yaşındaki Fransız milli golcü Loic Remy 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Sağlık kontrolünen geçirilen yıldız golcü imzayı attı....   Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor gecenin geç saatlerinde Fransız forvet Loic Remy'i İstanbul'a getirdi. Sabah sağlık kontrolüne giren ve tüm tetkiklerden sağlam çıkan 33 yaşındaki golcü imzayı attı. Remy'nin sağlık kontrolünde herhangi bir soruna rastlanmadı ve Çaykur Rizespor 33 yaşındaki golcü oyuncuya 2+1 yıllık imza attırdı. İŞTE YENİ TRANSFER REMY'NİN İLK SÖZLERİ Rize'de olduğum için çok mutluyum. Pek çok kulüp benimle sözleşme imzalamak istedi. Benim tercihim Rizespor oldu. Lille'deki arkadaşlarım Zeki ve Yusuf'tan fikir aldım. Fenerbahçe ile görüşmelerim oldu. Türk halkı çok sabırlı. Bunu burada gördüm. Bu kararı almamda bu durum çok etkili oldu. <>iframe>

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, 33 yaşındaki Fransız milli golcü Loic Remy 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Sağlık kontrolünen geçirilen yıldız golcü imzayı attı....
 

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor gecenin geç saatlerinde Fransız forvet Loic Remy'i İstanbul'a getirdi.


Sabah sağlık kontrolüne giren ve tüm tetkiklerden sağlam çıkan 33 yaşındaki golcü imzayı attı.


Remy'nin sağlık kontrolünde herhangi bir soruna rastlanmadı ve Çaykur Rizespor 33 yaşındaki golcü oyuncuya 2+1 yıllık imza attırdı.


İŞTE YENİ TRANSFER REMY'NİN İLK SÖZLERİ


Rize'de olduğum için çok mutluyum. Pek çok kulüp benimle sözleşme imzalamak istedi. Benim tercihim Rizespor oldu. Lille'deki arkadaşlarım Zeki ve Yusuf'tan fikir aldım. Fenerbahçe ile görüşmelerim oldu. Türk halkı çok sabırlı. Bunu burada gördüm. Bu kararı almamda bu durum çok etkili oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi