RİZESPOR BAŞKANI KARTAL GİDECEĞİ TAKIMI AÇIKLADI.

Spor 03.06.2020 - 16:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2435+ kez okundu.
 

RİZESPOR BAŞKANI KARTAL GİDECEĞİ TAKIMI AÇIKLADI.

Rizespor Başkanı açıkladı! Oğulcan Çağlayan ve Galatasaray... Yaz transfer dönemi için ismi Galatasaray ile anılan Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu Oğulcan Çağlayan ile ilgili resmi açıklama geldi.   Görüşmeleri Başkan Hasan Kartal katıldığı canlı yayında bizzat açıkladı. Haber Global'e telefonla bağlanan Kartal, "Oğulcan Çağlayan Rizespor'dan ayrılıyor. Görüşmeleri Galatasaray ağırlıklı." ifadelerini kullandı.  Süper Lig'in başlamasına sayılı zaman kala kulüpler bir yandan da bir sonraki sezonun yapılanmasını oluşturmaya çalışıyor. Bu kulüplerin başında da Galatasaray geliyor. Sarı Kırmızılı kulüp gelecek sezon yerli isimlere ağırlık vermek için harekete geçti.  Bu isimlerden biri de Rizespor'un 23 yaşındaki forveti Oğulcan Çağlayan. Bu sezon mavi-yeşilli formayla 22 maçta görev alan Oğulcan; 4 gol atıp, 2de asist yapma başarısı gösterdi. Oğulcan Çağlayanın gelecek sezon Galatasaray'da forma giymesi bekleniyor.  

Rizespor Başkanı açıkladı! Oğulcan Çağlayan ve Galatasaray...


Yaz transfer dönemi için ismi Galatasaray ile anılan Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu Oğulcan Çağlayan ile ilgili resmi açıklama geldi.

 

Görüşmeleri Başkan Hasan Kartal katıldığı canlı yayında bizzat açıkladı. Haber Global'e telefonla bağlanan Kartal, "Oğulcan Çağlayan Rizespor'dan ayrılıyor. Görüşmeleri Galatasaray ağırlıklı." ifadelerini kullandı. 


Süper Lig'in başlamasına sayılı zaman kala kulüpler bir yandan da bir sonraki sezonun yapılanmasını oluşturmaya çalışıyor. Bu kulüplerin başında da Galatasaray geliyor. Sarı Kırmızılı kulüp gelecek sezon yerli isimlere ağırlık vermek için harekete geçti. 


Bu isimlerden biri de Rizespor'un 23 yaşındaki forveti Oğulcan Çağlayan. Bu sezon mavi-yeşilli formayla 22 maçta görev alan Oğulcan; 4 gol atıp, 2de asist yapma başarısı gösterdi. Oğulcan Çağlayanın gelecek sezon Galatasaray'da forma giymesi bekleniyor.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi